Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Jártam Én már mindenhova...
3dik szakmám lenne... 
Ez a bajom, hogy német...a mostani rendszerbe mind1 is lenne, de nem abba kezdtem így nemtom mit hihetek el és mit nem, elég volt, hogy matekkal anno jó megszívattak...nem akarom, hogy ezzel is megszívasson a kedves igazgatónő...
Holnap már elviekben többet tudok (helyi kirendeltség vezetőjével fog ismerős csajszi beszélni, mert nekem már nincs idegem azzal az idióta nővel szenvedni...mivel minden évben ezzel kapcsolatban mást mond...úgy hívott be, hogy menjek iratkozni erre a félévre, mert az angolok nincsenek meg és ott közölte, hogy ez az angol 1-2-3-4 nemléte mivel is jár...kirahh nem?!
), de kezdem azt érezni, hogy fel kell hívnom BP-et, hogy biztosat tudjak meg... 
Kicsit kiborító a magyak oktatási rendszer...

Jahh tovább megyek...haver csajszinak sem órája, sem vizsgája nincs angolból nálunk Tbányán...kell egy alap C vizsga oszt csók...pedig ő is abban a rendszerben tanul amiben Én. Szal nem értem ezt az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3dik szakmám lenne... 
), de kezdem azt érezni, hogy fel kell hívnom BP-et, hogy biztosat tudjak meg...