Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjtr
aktív tag
Hát egy kotvány iskola az biztos. Bementem a tanulmányira, és megkérdeztem mikkora
kell lerakni az összes vizsgát, majdnem leültem, mikor mondja a kiscsaj, hogy idén augusztus 31 a határidő az összes vizsga letételére, ha nincs meg, akkor kérvény, póttanév befizethető.... után a záróvizsgát bármikor!!!! lerakhatom. Sztem azt se tudta hogy miről beszél. Irni fogok a TO-nak levelet, és megkérdezem megint. A pganeten az 1ik kolléga megkérdezte tavaly novemberben, neki 2010-et mondtak.
Nekem 9+2 szigorlat, ezt hogy a vérbe csináljam meg addig? A Ratkó tartott matek vizsgákat csak februárban, a többi csak a répát verte serényen.
Sztem márciusban ti is látjátok majd a vizsgákat.Szerk.: a póttanév ára: 180e ft (2 félévet kell akkor csengetni) vagy "csak" pótfélév ,
attól függ hány vizsgád van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest