Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
A diplomamunkámat a Forintról és a magyar pénzrendszerről írta.
A diplomamunkám értékelése "kiváló" lett.
Közgázból a termelésmenedzsment tételt míg infóból a rendszerszervezést húztam (SSADM).Volt kaksi rendesen sőőőt, minden bajom volt már, utolsó éjszaka alvás sem sok volt :S.
Azóta pedig még kijózanodni sem nagyon sikerült
. -
adalbert1
veterán
Szia!
Elég rég néztem erre, remélem még segít valamit:
Tehát középfokú szakmai C lexinfó:
Szóbeli részre kell egy szakmai előadást készíteni.
A vizsga úgy néz ki hogy bemész, kapsz egy cikket amit végigolvasol amig az előtted lévő vizsgázik. Ahogy ő végez, akkor pár mondatban bemutatkozás, pár kérdés a cikkről, ill. utána szakmai előadás, és vége. Úgy kb. 20 perc az egész.
Utána van labor, ahol párszor meg kell hallgatni egy szöveget, majd kérdésekre kell válaszolni (kb. ilyen igaz hamis szinten, ill. több közül választós szinten).Az írásbeli se olyan nehéz, ott 2 részre van osztva:
Első rész 2 feladat, itt leginkább a szókincs a lényeg (olyasmi mint a példafeladatok amik letölthetők, bocs de jobban nem rémlik).
Utána pár perc szünet, második rész:
Itt fordítás és fogalmazás van, ezek se túl nehezek.
Amire figyelj oda, hogy jól beoszd az idődet, főleg a második résznél. Én annyit pöcsöltem a fordítással (ill. azzal hogy minél magyarosabban fogalmazzak), hogy utána a fogalmazásra már alig jutott időm.Kb. ennyi, ha valami eszembe jut még akkor leírom.
-
-
kew
senior tag
A Székely az a fiatalabb, aki java-ból vizsgáztat ugye? Ha igen, nálunk ő kérdezte az A tételeket, egyáltalán nem piszkál, nekem java2 és 3 vizsgákon is pozitív tapasztalataim voltak vele

Tőlem olyanokat kérdezett A18-hoz, hogy a milyen nagy gyártók alkalmazták először a vezérjeles sínt meg gyűrűt, hogy hívjuk ezt angolul, meg hogy hogy tartalmazza a címzettet az üzenet - vagy valami ilyesmi
(a címzett fizikai mac címét, 6 byte-on tárolódik), meg még valamit az ethernetről kérdezett..
Másnál pl a monitoros tételnél megkérdezte, mi a különbség TFT meg LCD között. De ha nem tudod, akkor a szádba adja a választ, tehát rendes
Egyáltalán nem arra mentek, hogy a homályos részeket erőltessék. Ha látták, hogy nem megy egy kérdés, akkor továbbléptek.Én az első csoporttal mentem be, szerintem inkább utána várj sokat miután már túlvagy rajta..
Nem jó érzés, ha már mindenki kijött megkönnyebbülve, mikor te még ott tördeled a kezeidet. Olyan 7 óra körül értem oda, negyed nyolc felé már megvoltunk 4-en az első csoportba. 8 előtt bemehettünk, én harmadikként vizsgáztam 
Nem tudom minek kérik a nyelvvizsgát, ha már egyszer beadtad. A végén kapsz igazolást, amivel majd mehetsz az oklevélért, azon is rajta van, hogy van-e nyelvvizsga vagy sem. Lehet elkavartak valamit..

-
kew
senior tag
Köszi!

Lényeg, hogy mindent írjál le a kidolgozásnál, arra már fejben úgy is adnak valami jegyet. Utána feltesznek pár kérdést, amikről nem nagyon írtál, de semmi baj nem lesz, ha nem tudod rá a választ, amennyiben a tétel nagy részét már leírtad.
Remélem minden rendben lesz, nagy kalappal!

Ma egyébként Ők voltak bent tanárok:
Urbánszki Ferenc
Székely László
Dr. Szabó Gyula -
kew
senior tag
Hali

Na, ide el is felejtettem beírni
Igen, sikerült
Bár pont kihúztam azt a B-t amit nem akartam, de végül alapjait azért elmondtam.Nagyon segítőkész bizottságot kaptunk szerencsére, nem úgy, mint a hétfői csapat. Összességében 4-es lett a diplomám, ami bőven jó nekem

(szakdolgozat és védés 5, tétel felelet 4, index átlag 3,6, szigorlat átlag 2)Úgyhogy minden ok volt, egyébként ma mindenkinek sikerült, és nagyon jó eredmények születtek!

Neked sok sikert holnapra, remélem Te is a mai tanárokat kapod majd! Hétfőn és szerdán Kaczur féle társaság volt, őket a hídon lévő beszámolók alapján jó lenne elkerülni.
-
kew
senior tag
ok.. csak ne húzzak bele valami szarba, B tételek közül azért akad néhány, amit nagyon nem komálok
No de azokat úgyse húzom 
hidat majd látogasd, én is átdolgoztam néhány hozso tételt, és más is rakott fel újragyúrt tételeket, amelyek neccesek voltak (B9, 10, 16, 17, 18, 21 pl)
B11-hez kellene majd még nekem valami okosság

-
adalbert1
veterán
Hát szerencsére sikerült behoznom a lemaradást...
Habár úgy néz ki hogy infokommunikációból lekéstem a gyakorlatról, így már előre parázok hogy a vizsgán mennyire fogok kiszopni, a tanár szerint 90%-a a diákoknak bukik belőle.
Plusz még ott a Térinfó ami nem tetszik, meg a hétfői MI vizsgához se fűlik a fogam (persze még az a legkönnyebb ezek közül).Hmmm, ez érdekes témának hangzik. Bizonyos intézmények, vagy azok bizonyos részei vagy személyek értékelése?
Egyik haveromnak is ez amúgy a problémája, hogy annyi anyaga van, hogy nem tudja mit hagyjon ki. -
adalbert1
veterán
Ok, én is lehettem volna annyival okosabb, hogy előre befizetek a 4 vizsgára 20 rugót, de ez a postás csekkes dolog tényleg gáz...
Az sem igaz, hogy nem lehet moneybooker-szel vagy paypallal vagy egyébbel befizetni ami egyből megjelenne a suli rendszerében.Nekem még 4 vizsgám van (ehh, az infokommunikációtól előre fosok, a mérésről lecsúsztam sajna, a vizsga meg eléggé szívatós).
Te hogy állsz?
-
pjtr
aktív tag
Na tájékozódtam a helyzetről. Hivatalosan ki vagyok rúgva
Mivel a kúltúratöri tanár dec. 19. 23 órára rakta a vizsga végét, a balfasz-droid brigád a TO-n lezárta a rendszert, ezért nem tudta beírni a jegyemet
Dec 20-án zárolták az ETR-t még a tanároknak is, pl több tanár hazavitte a vizsgadolgozatokat, kijavította, utána próbálta beírni a jegyet, és jött a hosszú cumi
Elég dzsesszes lehetett a két ünnep között ilyennel jáccani.
A Moldvay Tanárúr mondta hogy személyesen íratja be a jegyemet, le a kalappal előtte
Le a kalappal a Domján tanárnő előtt is, ő hajtotta ki nekem az egészet
Tehát a TO nem a diákok ellen van, mint ahogy mi hittük, hanem az egész GDF ellen, ugyanúgy szopatja a tanárokat is, mint minket
Szerk.: A TO előtt is le a kalappal

-
-ZSIVÁNY-
csendes tag
köszi a leírást!!!
a részvényes feladat ilyen volt?
Befektetési céllal 300 db részvényt vásárolunk február 1-jén. A részvények névértéke 10 000 Ft/db. Árfolyama a vásárlás napján 120 %.
A vásárlással 8 % részesedést szereztünk az érintett vállalkozásban. A részvények ellenértékét a bankból átutaltuk.
Az üzleti évben a részvények után járó és kifizetett osztalék 10 %.
Következő üzleti évben a részvényeket eladjuk, eladási ár 13 000 Ft/db
Könyveljük a részvényvásárlással kapcsolatos tételeket!vagy ennél durvább?
-
ágica73
csendes tag
-
adalbert1
veterán
Szerencsére a legtöbb gyakorlatot sikerült megkerülni valamilyen úton-módon, ERP szoftokból pl. SAP-ról adtam be egy házidogát...
Viszont lehet hogy Térinfóból nem ártott volna elmenni gyakra, legalább láttam volna már a softot... Térinfó vizsgán mennyit kérdez a könyvből és mennyit a gyakorlatból? Csak mert emlékeim szerint a könyv baromi vastag és nem lenne túl sok kedvem átrágni magam rajta. -
orkester
őstag
-
-ZSIVÁNY-
csendes tag
sokáig lehetett irni, én több mint 2 órát voltam benn.
feladatok:
-be kellett sorolni néhány eseményt számlacsoportokba
-el kellett dönteni néhány eseményről, hogy hogyan és mire(eredményre v forrásra) hat
-le kellett könyvelni egy mérleget főkönyvi számlákon
-és adott adatok alapján össze kellett állítani egy mérleget.
jah és volt még egy olyan feladat ahol ki kellett egésziteni egy cselekménysorozatot egy naplóbanremélem segítettem azoknak akik még csak most fognak vizsgázni,bár lehet még nekem is szükségem lesz rá...
nem érzem úgy hogy tuti 2-es lenne.
-
adalbert1
veterán
Nekem ennyi van még:
Térinformatikai rendszerek
Mesterséges intelligencia
Infokommunikáció
Munkavédelmi ismeretek
Biztonságszervezői menedzsment
PÉNZÜGYTAN SZIGORLAT
Filozófia
Gazdasági statisztika
MÓDSZERTAN
Üzleti informatika
Kontrolling
Döntéstámogató rendszerek
Statisztikai szoftverek
Marketing közgazdászoknak
Informatikai rendszerek szervezéseRemélem lepörögnek ebben a félévben, ill. muszáj nekik...
Meg nem ártana kitalálni, hogy miből írjam a diplomamunkát, de ötletem sincs még, ill. nem igazán gondolkoztam rajta.Gazdasági statisztikából mire lehet számítani? Tud valaki valami segítséget hozzá?
-
adalbert1
veterán
Grat! Hogy sikerült végül felkészülni?
Pénzügy szigorlat: hát beoptam rendesen szerintem. Alapvetően nagyjából az volt amit orkester mondott, viszont vállalati pénzügyekből a nehezebb számítások vannak benne, így ahhoz hozzá se kezdtem.

vitpeter : szerencsére ilyen szigorlatom nincs, viszont így sajnos nem tudok segíteni.

-
adalbert1
veterán
Szerintem tanárral már menni fog.
Én meg újabban elkezdtem látogatni a távosok előadásait hétvégente.
Gyerekek, a Dr. Domján Erika egy hihetetlen jó fej.
Diplomatervezési gyakorlat-1-re mentem be, de egyéb dolgokban is nagyon segítőkész volt.A Mesterséges intelligencia előadáson meg sikerült elaludnom miközben a Fuzzy Logic-ról volt szó.

-
adalbert1
veterán
Én mennék, de jelenleg még hiába csináltam meg a tárgyfelvételt, a vizsgára jelentkezés menüpont alatt a nem teljesített tárgyak részt nézve se látok egy tantárgyat sem.

Úgy meg főleg nem tudok menni hogy nincs meg a gazd. statom, mint kiderült ott meg éppen tanárváltás van, tehát minden nagyon jó...
Meglett a számviteled?
-
adalbert1
veterán
Hello!
Mint mondtam, itt tényleg jól használható az iliasos tananyag, én csak azt használtam (nem igazán írtam le a példákat), ott vannak a példafeladatok, és a megoldásuk is.
Szerintem fel lehet készülni 10 nap alatt.1. Ez az iliasban a második feladat a Példatárból ( a 20. is ilyen).
2. Ilias 6. feladatban vannak leírva gazdasági események, és a főkönyvi számlákon is van könyvelve (akasztófákon), így ki tudod visszafelé is logikázni, igazából azt kell hozzá tudni, hogy mi tartozik az eszközök és mi a források felé, és hogy mi mire van hatással a másik oldalról.
3. 7. feladat az iliasból jó példa az egyik fajta eredménykimutatásra, a 6. feladat végén van példa zárómérleg elkészítésre is.
4. ilias 18. feladat ha idősorosan, számlák nyitásával együtt.
5. Itt akkor le kellet könyvelni a gazd eseményeket, vagy csak le kellett írni, hogy mondjuk T211 K454 (pl. anyagvásárlás)?
-
-
orkester
őstag
Köszi, de szerintem nem én voltam az. Különben is, kifelé menet csak egy szőke lány állított meg a JAVA miatt.
Itt a 2. hszben találsz rólam képet, ha be tudsz lépni iwiwre.
Aznap amúgy jó napjuk volt a tanároknak, mert akik szóbelire kerültek, azok előttem is asszem mind átmentek. -
adalbert1
veterán
Az alapismeretek egyszerűbb szerintem, abból van jó elektronikus tananyag az iliason is.
Elemzés már húzósabb, én ott a könyvből tanultam, meglett elsőre kettessel.
Adatbázisból én se voltam órán, ez is elsőre kettes
:
Tudni kell a kapcsolatokat a táblák között, a kulcsokat meghatározni, bővíteni a táblákat(ill módosítani), példasorokat felvinni.
Ha jól emlékszem kew linkelte a topicban a legutóbbi vizsgát úgy egy hónapja.
SQL-ből szerintem elég a biztos 1 pont (egy lekérdezés meg van adva, le kell írni mit csinál), ha jó az adatbázis részed.
A többi SQL-es példát nem igazán tudtam...
Amúgy adatbázisokból meglepően jól használható az iliasos pdf file, vannak példafeladatok megoldásokkal is benne.Részlet a pdf-ből: Külső/idegen kulcs : az a tulajdonság (vagy több tulajdonság együttese), amely egy másik relációnak a kulcsa.
A pdf-ben lévő feladatok megoldásából könnyen kiderül. -
Okica
csendes tag
Igen, sikerült. 3ast kaptam végül.

Holnap viszont kontrolling és fő a fejem.
Akinek van hozzá valami azt kérném. nekem nem sok mindenem van.
data.hu/get/316333/kontrolling.rar.htmlAdatbázis mennyire volt gáz? Főleg az SQL rész. Abból nagyon kész vagyok és az nélkül karó a vizsga
-
adalbert1
veterán
Az adatbázis így utólag nem volt olyan nehéz... Mindenesetre az SQL lekérdezésekből jobb ha képben leszel.
Szerencsére a retek kultúratörténet helyett gazdaságtörténetből kellett vizsgáznom, az könnyen ment...
Gazd. stat mennyire nehéz? Én a köv. félévben akarom letenni...Neked is ugyanezeket a jókívánságokat!

-
adalbert1
veterán
Jobbulást!
Én is benne vagyok majd valamikor egy kis iszogatásban.
Közben végre mára felkerült a jegyem külgazdból majdnem egy hónap után, mikor elméletileg a javítási határidő 3 nap lenne... Most a Számvitel és Elemzés aggaszt, az még mindig nincs fent, pedig külgazd előtt 1 nappal írtam.
Tegnap voltam adatbázisokból. Azt tapasztaltam, hogy az SQL-t nem ártott volna jobban átnézni. Maga az adatbázisok rész szerintem nagyon könnyű (külső kulcsok, kapcsolatok, mintaadatok felvétele és adatbázisok bővítése). Az SQL se lett volna annyira nehéz, ha több időt tudok rászánni (gép előtt mindegyik lekérdezés megírása megy, így papiron nagyobb szívás), de szerencsére van egy 1 pontot érő is, ahol meg kell mondani, mit csinál az adott lekérdezés, így szerintem meglesz az is.
Ma meg megyek gazdaságtörténetből, bazz ha nem kerültem volna át a 2003-asokhoz, akkor nyomhatnám a kultúratörténetet inkább.
Viszont ebből állítólag már szóbeli van, kíváncsi vagyok milyen lesz (főleg hogy jelenleg még nulla a tudásom belőle
). -
adalbert1
veterán
Voltam, szerintem megint bukás...
Következőre kidolgozok jóadag típusfeladatot, most csak az elmélettel volt időm megint barátkozni, az meg magában semmire se jó.
Első feladat pofon egyszerű, egy valószínűséggel kapcsolatos bizonyítás, a második sűrűségfüggvény és eloszlásfüggvény, itt megakadtam kb. a vizsga végéig... Megigérte a tanár is hogy fel lesznek valahova rakva a kidolgozások, az nagy segítség lesz (hamár a következő előkészítő elmarad).
A 3-4 eloszlás lett volna, az 5-6-ig meg nem is olvastam a lapot.
Adatbázisokból mire lehet számítani?
Ill. gazdaságtörténetből? Anno még kultúratörténetem volt, csak miután 2002-esektől átkerültem a 2003-okhoz rámsózták ezt a szart is. -
adalbert1
veterán
Hello!
Ugyan előző félévben voltam, akkor 3 feladat volt, 2 egyszerűbb (keresd meg a legutolsó kitöltött cellát, hibás cellát és egy adattáblát kellett készíteni), és 1 nehezebb ami programozás lett volna... Mivel késtem így szerencsére a tanárral le tudtam dumálni ha megcsinálom a két elsőt akkor kettessel átenged, azok mentek is.
Amúgy az iliason nagyon jó anyag van fent, az első 2 feladat kb. onnan volt. -
adalbert1
veterán
Grat!

Mint meséltem anno én is kettessel mentem át, de átmentem.... Gondolom az nem segített, hogy környezetgazdaságtanból (ami amúgy egy vicc) kihúztam azt a tételt, amit semennyire se tudtam...
Meg az sem, hogy kormányzati kiadások lehetséges csökkentéseként a közalkalmazottak bérének csökkentését, ill. leépítést jelöltem meg.
Én a közeljövőben ezekből megyek:
- számvitel és elemzés
- külgazd
- mat. 4
- vállalkozások szervezéseVállalkozások szervezéséből ti milyen házidogát írtatok? El tudnátok küldeni azzal együtt, hogy hanyast adott rá? Csak hogy hozzávetőlegesen milyen színvonalat kell hozni.
-
K3NZO
senior tag
küldtél anyagot de azt nagyon kevéslem. 2 excel file és összesen van benne kb 50 kérdésre a válasz.
Seres kérdezett Kaczur meg a jegyet mondta. Tőlem a cuklusokat kérdezték. Mire jók, miért jók, milyenek vannak, mikor melyiket mire kell hasznlni, le kellett írni belőlük egy kódrészletet, ilyenek voltak.
Főleg a műszakisokra mennek rá én úgy vettem észre.
-
K3NZO
senior tag
Seres az elméletre megy rá nagyon Kurucz meg a forráskódot kéri és azt sem kis szinten!
Seres max annyit szokott kérni, hogy írj le neki egy ciklust vagy if -et vagy ehhez hasonlót.(Ha nem gépteremben van a vizsga a puskázást el lehet felejteni mert leültetnek és egyből kérdeznek
System.out.println("Sok sikert mindenkinek a vizsgához !
") -
orkester
őstag
51-től 2-es. Mai vizsga is remek volt, majd később leírom mik voltak. Puskázási lehetőség szinte nulla(legalábbis a kevésbé profiknak, mint én
). Bent volt a kopaszodó fazon, meg talán a felesége (?), és 2 kislány(uk). Azt hittem majd velük foglalkoznak, de nem, hol a férfi, hol a nő volt bent és folyamatosan mászkáltak a sorok között(a vége felé már együttes erővel). Ezt nyugodtan megtehették, mert csak minden 2. sorban ültünk és nem is voltunk sokan. Ilyen intenzív felügyeletet én még nem tapasztaltam a Neumann teremben. 
-
K3NZO
senior tag
-
adalbert1
veterán
Legközelebb én is így fogom nyomni, hátha összejön a 2-es, múltkor hiába szoptam érte 2 órát.
Viszont tegnap voltam Szervezési és vezetési alapismeretekből, remélhetőleg meglesz, nem volt valami nehéz. A tantárgy meg kb. 3-4 másiknak az összegyúrása, tipikus legyen elég kredit a félévben dolog. -
K3NZO
senior tag
Sajnos nincs semmi okosság. Kedves tanárúrnak mindig van ideje új feladatokat kreálni és új vizsgalapokat csinálni. De van pár feladat amit értek és tudok azt megpróbálhatom világosan egyértelműen elmagyarázni és a teljesen kitöltött feladatgyűjteményemet is odaadom ha kell.
-
orkester
őstag
Szia!
Azt nem tudom mennyi időd van, de gondolom én, hogy ha le is telik az idő, csak engedélyeznek pénzért még egy félévet legalább.
4. tárgyújrafelvétel is létezik, az info központban pont előttem voltak 2en akik ezt intézték és épp keresték nekik a méltányossági papírt, vagy mit. Nem hiszem, hogy könnyen elengednének, ha potenciális bevétel forrás vagy.
Persze ez csak az én véleményem. -
adalbert1
veterán
Grat a vizsgákhoz.

Nekem így néz ki a január:
Automatikus Azonosítás 5
Az informatika gazdasági és humán aspektusai 3
Projektirányítási szoftverek 3
Számítógéphálózatok és hálózati szoftverek 2
Számviteli alapismeretek 3A diplomamunka tervezés kb. hogy néz ki? Mintha már beszéltük volna, hogy gyakorlatilag semmi az egész...
Viszont van belőle 1 és 2 is, ezeket le lehet egyben tudni? Itt már kész dm tervvel kellett megjelenni? Vagy kb. hogy ment a dolog?A matekot ne sajnáld, szerintem következő félévben megcsinálom, nem olyan vészesen nehéz, remélem akkor lesz rá időm tanulni... Szerintem én is csak 2 ponttal maradtam el a 2-estől
...
Ha még egy olyan tipusú feladat van, amit tudok, akkor nekem is megvan a 2-es. Viszont volt 1-2 számomra nagyon elborult dolog benne.Én be se írom hány vizsgám van
, de igyekszem leküldeni őket...
Meg normálisan utána fogok nézni, hogy lehetne-e valamelyik tárgyból beadandóval is átcsúszni...Szerk.: lúzer : mi lett a film topiccal? A modkerben mintha láttam volna hogy írták hogy törölték, de azt már nem láttam, hogy ki volt az és miért...
Sikerült valamit beszélni a szerzőkkel? -
Zsuzskaa
csendes tag
Szia,
Most nem tudom megnézni a csekket de én még arégin fizettem be , a befizetés megérkezet,de a tanárúr még mindig nem tudja bevinni a jegyet mert nem lát a rendszerben az információs központban azt mondták amint beérkezik fel fogja tudni vinni a jegyet hát nem így lett!!!! Írtam levelet az adminnak kiváncsi leszek mi lesz ebből mert lassan ez az egész cirkusz nehezebb mint maga a vizsga
))))Üdv
Zsu
-
adalbert1
veterán
Jaja, ez kb. az amit tegnap is beszéltünk, hogy hiába lenne érdekes a visual basic, ennyi elmaradt vizsga meg meló mellett esélytelen jobban belemélyedni... Na meg a töltelék tantárgyak nagy része engem se túlzottan foglalkoztat (az ilyen tipikus 2 kredites vackok, amikből van vagy 20), de azért a komolyabb témákról szeretném ha lenne valami fogalmam is
, később még hasznosak lehetnek. Persze azért a kettesel én is elégedett vagyok simán. -
Zsuzskaa
csendes tag
Helló!
Bemegyek lesz ami lesz, majd megpróbálok nagyon kedves lenni ....
)Lehet hogy marad jövöre mert amúgy sem vagyok valami fényes formában lehet hogy arcüreg gyulladásom lesz mert szétrobban a fejem ....de még mindig nem vagyok activ (etr-ben)
A Matek4 nekem megvan bár én elmentem a vizsga előkészítöre és pont olyan feladatot adott amit ott gyakoroltun csak a számok voltak. DRUKKOLOK !!!!
Zsu
-
Zsuzskaa
csendes tag
Szió!
Ráírtam a vizsgalapra az emil címem és elkülde, hogy megvan a 2es de nem tudja beírni úgyhogy holnap megyek a tanulmányi osztályra de nem sok bizadalmam van nem valami segítőkészek ....Szeretnék elmenni a mesterséges int. 31én de még mindig nem tudok jelentkezni semmire
Jól össze voltak keverve a teszt kérdések de azok voltak
És te mész még valamire?Üdv Zsu
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
sok sikert k3nzo, menni fog! 
Egyenlőre még van két tárgyam vissza, illetve én is úgy állok mint Fragmaster, hogy lassan szeretném elkezdeni a diplomát, tehát még nyár előtt jó lenne valami dm tervet elkészíteni...

Valaki ossza meg velünk a tapasztalatait!
milyen vizsgaid lesznek?