Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimhun
senior tag
Hali !
Csatlakozom akkor én is innen Zalaegerszegről
Nekem a vizsgák 80% van meg (most vagyok a 3.évf végén, sajna a 80%-ban nincs benne a mat1-2 meg a szigorlat
)
Igazából itt látszik hogy mennyire fontos bejárni. Én a első évet végiglógtam mondván van időm vizsgázgatni késöbb, aztán másodiktól mindig (na ez azért nem teljesen így van
) bejártam és azóta egy elmaradásom sincs. Ez a 20% vizsgaelmaradást csak az elsős tantárgyak teszik ki....érdemes bemenni...főleg ha az ember ennyi lóvét kiad rá.
A színvonal az tényleg érdekes néha, bár nagyrészt olyan tanárok vannak akik azért értenek a dolgokhoz meg lehet tanulni is az órákon, de volt olyan infotanár akinek én magyaráztam el hogy jelenleg nem a 8x AGP a legújabb hanem a 16xPCI-E, asse tudta miről van szó... csak hajtogatta hogy a PCI az már a múlt.
Ettől függetlenül a könyvek szerintem is nagyon jók és tényleg próbálják a legújabb dolgokat tanítani (értem itt, hogy egy pécsi srác mesélte hogy egy másik ''nevesebb'' fősulin ők Pascalt tanulnak programozásból, itt meg azért a Java-t nyomják jobban).
A lényeg ha valaki akar tanulni az itt is megteheti !
A GDF diploma meg nem tom mennyit ér itthon, de én nem is eme kicsiny országban szeretném hasznosítani. Külföldön meg szerintem mindegy..
Üdv
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)