Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1
    veterán

persze, megkeresem és küldöm is.
    A vizsgáról: adalbertel voltam vizsgázni, sajnos nem nagyon tudtunk segíteni 1másnak, mert 2 csoport volt :(
    Tényleg elérte a bokros csomag a vizsgát, csak a Kónya volt bennt egyedül :D
    A tesztek teljesen ugyanazok voltak, mint amiből készültünk. Hátulról kezdte el osztani a vizsgalapokat. Mire kiosztotta a soroknak, sztem hátul teljesen kipuskázták, megbeszélték a vizsgát. Ha elmész vizsgázni, mindenképpen hátra üljél sztem. (habár lehet hogy a következőt meg előről kezdi el majd kituggyaezeknél)
    Épp elkezdtem puskázni, mikor leesett a 3 oldalas puskám a földre :DDD Szerencse hogy össze volt tűzve és nem potyogott szét. Hát elkezdtem lábbal lapozgatni, és a földről néztem le az egészet, még szerencse hogy jó a szemem :DD
    A 4 pontosokból 2-őt tudtam, 1-et lelestem :B , 2 tipp volt a végén.

peti

Sajnos én nem mertem bevállalni a puskázást, senki nem ült előttem, habár lehet hogy ment volna a dolog.

Amit most is volt a 4 pontosok között:

Egy B osztályú IP cím, ki kellett választani hogy a 32 bites címzésből melyik a hálózat és melyik a host címe, ugye B osztályú címzésnél ez xxx.xxx.yyy.yyy. alapon megy.

A másik pedig egy ip cím volt hexadecimálisan leírva, ezt kellett decimálisba visszalakítani.

Kifejtősök között 2 volt, ami számomra könnyebbnek tünt: az ethernet sikerének oka, helyettesítéses és felcseréléses titkosítás.

A teszt meg kb. tényleg 90%-ban azon alapul.

Holnap írok mailt a tantárgyakkal, most már elég fáradt vagyok összeszedni őket.

Új hozzászólás Aktív témák