Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Na lejárt a szerkesztési idő amíg kint voltam a konyhában cigizni.
Tehát töltelék tárgyak, pl.: szociológia, poitológia... Szvsz nem egy nehéz az anyag belőlük, megfelelő általános műveltséggel kb. 0 készüléssel megcsinálhatóak...
A nehezebb tárgyaknál meg tényleg nem árt tudni hogy miből is van a számonkérés. Vállalati pénzügyekből jártam úgy még régen hogy nem tudtam hogy csak számítási feladatok vannak, azt hittem hogy elmélet van mint pénzügyi alapismeretekből. Utána vizsgán igencsak meglepődtem.

Szopatós tárgyakra azért jóval többet kell készülni, pl. Számítógéphálózatok és hálózati szoftverek, számvitel, számvitel és elemzés, matek2...
Mondjuk a számvitelek sokak szerint könnyebbek lettek mióta nem a Szegediné Lengyel Piroska tartja, én is a Keresztesnél mentem át belőle.
A Kontrolling meg pont azóta lett könnyebb mióta nem a Keresztes kéri számon.
Infós tárgyakból is van ami vicc kategória, pl.: operációs rendszerek, informatikai alapszoftverek 1-2, ugyanezek megvannak gazdasági oldalon is: makro-mikro, környezetgazd., környezeti menedzsment, minőségmenedzsment, stb...
Persze ezekre sem árt odafigyelni, pl. úgy elég könnyű megbukni ha nagyon alábecsülöd valamelyik tárgyat és úgy vagy vele hogy ez rohadt könnyű úgyis átmész belőle.
szerk.: így belegondolva a matek 1 se volt egy nehéz valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest