Hirdetés
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Na lejárt a szerkesztési idő amíg kint voltam a konyhában cigizni.
Tehát töltelék tárgyak, pl.: szociológia, poitológia... Szvsz nem egy nehéz az anyag belőlük, megfelelő általános műveltséggel kb. 0 készüléssel megcsinálhatóak...
A nehezebb tárgyaknál meg tényleg nem árt tudni hogy miből is van a számonkérés. Vállalati pénzügyekből jártam úgy még régen hogy nem tudtam hogy csak számítási feladatok vannak, azt hittem hogy elmélet van mint pénzügyi alapismeretekből. Utána vizsgán igencsak meglepődtem.

Szopatós tárgyakra azért jóval többet kell készülni, pl. Számítógéphálózatok és hálózati szoftverek, számvitel, számvitel és elemzés, matek2...
Mondjuk a számvitelek sokak szerint könnyebbek lettek mióta nem a Szegediné Lengyel Piroska tartja, én is a Keresztesnél mentem át belőle.
A Kontrolling meg pont azóta lett könnyebb mióta nem a Keresztes kéri számon.
Infós tárgyakból is van ami vicc kategória, pl.: operációs rendszerek, informatikai alapszoftverek 1-2, ugyanezek megvannak gazdasági oldalon is: makro-mikro, környezetgazd., környezeti menedzsment, minőségmenedzsment, stb...
Persze ezekre sem árt odafigyelni, pl. úgy elég könnyű megbukni ha nagyon alábecsülöd valamelyik tárgyat és úgy vagy vele hogy ez rohadt könnyű úgyis átmész belőle.
szerk.: így belegondolva a matek 1 se volt egy nehéz valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Viccrovat
- BestBuy topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Wuthering Waves
- OLED monitor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest