- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz Bluesummers #106001 üzenetére
Nálam ugyan a 8-at nem teszteltem, mert annyit nem ülök a gép előtt sosem, de 6-7 órát simán elmegy, minden varázslat nélkül. Chrome, word, excel, youtube, közepes felett picivel fényerőn. Hétvégén le se szoktam csukni, mikor nem használom, csak ott hagyom, hétköznap így kb. 3 naponta töltöm, hétvégén meg egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
Net, spotify, remote work (Logmein vagy Vpn vagy RDP over VPN).
Chrome, Edge, Opera bongeszok.
Meg van 30%.
Kihoztam a Razerbol amit lehet. Kapott UV-t, kapott folyekony femet, es jol be van love a Throttlestop is.
FőDudu
-
addikt
És mikor megnyitsz egy hírportál oldalt ezt követően elkezd dolgozni a proci, főleg ha otthagyod megnyitva vagyis olykor közel sem megy alapon a gép..... nehéz elképzelni a 8 óra üzemidőt nekem is. Észrevételem hogy bizonyos idő elteltével zárnom kell a böngészőt, mert elkezdi terhelni a procit na meg főleg a memóriát. Hiába van még sok ram szabadlábon az egér nem harap rá a dolgokra. Venti felpördül és várnom kell az egérre picit hogy tudjam használni. Mindkét használatban lévő laptopomnál ez van.
Ki érti ezt? Hülye internet. Ez most a régi MSI laptopom lenne.[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest