Hirdetés
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bluesummers
üzenetére
Ennyi, kéremszépen !
-
válasz
Bluesummers
üzenetére
Lehetne ezzel a vizes témával is barkácsolni, én pont ezzel nem szeretnék. Ez állítólag tőlem bántó.
Viszont a jövőben nálam egy upgrade ezen a vonalon nem lenne kizárt, ezért próbáltam kicsit utána menni. Ez is topik téma itt annál akinél ez lehetséges, mint egy ssd vagy ram téma, ami része lehet a laptopnak én így gondolom. Ha nem kapok világos választ az meg felbasz, a téma meg elnyúlik és jön a bünti nekem véletlenül sem másnak.
-
FőDudu
veterán
válasz
Bluesummers
üzenetére
Arra nem sok user kolt (vagy inkabb aldoz).
Kivancsi lennek a gepek kozul mennyi a VC-s hutes aranya. 1%? Vagy meg annyi sem.Amugy sajat tapasztalat szerint erdemes kb 6 havonta ujra femezni. Azt meg nem adod be sima usernek, ezek csak elvarnak, de tenni nem akarnak semmit.
Az atlag user arra nem kepes, hogy gondolkodjon egy kicsit es kepes lenne clamshell modban megsutni a gepet.
-
válasz
Bluesummers
üzenetére
Volt egy kisebb kémia korrepetálás, de a diák nem viselte jól, aztán nem viselkedett jól.
Szólj a laptop gyártóknak hogy legyen VC+LM a minimum szint, aztán nem is lesz ennyi sírás a hőfokok miatt - egy ideig, amíg ki nem találják hogy lehet ebből is kispórolni az anyagot.
Amúgy a folyékony fém bírja azt ha a laptopot egy hétvégére a táskában felejtik függőlegesen állítva? Vagy csak jól körbe kell zárni, aztán nem szökik ki a helyéről?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Muerte