Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordD
csendes tag
sziasztok!
Remélem jó helyen járok, segítség kellene! Beruháztam egy nagyon drága manta mm812 1200ft-os kontrollerre mert szeretnék devil may cry 3-at játszani pc-n vele
. A problémám az lenne hogy a windows felismeri a controllert, be is kalibrálom működik is rajta minden gomb, de a játékban már nem működik csak a gombok fele, mármint az előre hátra, jobbra, balra gomb nem, de a többi igen.
Próbáltam drivert vagy patchet kajtatni neten de nem jártam sikerrel. Ha valakinek van ötlete lécci segítsetek. -
mtibi00
tag
Szerintem maradok a Chillstreamnél, mert a gép ha jól tudom úgy ismeri fel mint egy Xbox 360-as kart, és Xbox 360-as kar sehol sincs raktáron még a beszállítónál sem ahol néztem. Na mindegy.....
-
mtibi00
tag
Köszi a sok segítséget

-
mtibi00
tag
Esetleg a Chillstreamhez mit szóltok? Nekem az is tetszik, mert Xbox-os kialakítása van, bár nem vezeték nélküli és nincs rajta rezgés(de ez engem nem érdekel).
Szerintetek jó vétel? -
mtibi00
tag
Hellosztok!
Azért hoztam létre ezt az új fórumtémát, mert láttam hogy a régiekhez már rég nem írt senki. Egyébként is lenne egy nagyon fontos kérdésem!
Van nekem egy Xbox1-es vezeték nélküli karom, és ezt egy vevővel (wirelles) számítógépre rá lehetne operálni? Működnének vele a játékok?
Köszönöm a választ.Várok véleményeket még PES 2009 és FIFA 09-el kapcsolatban hogy pl Logitech gamepaddal lehet-e cselezni jól ezekben a játékokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. A problémám az lenne hogy a windows felismeri a controllert, be is kalibrálom működik is rajta minden gomb, de a játékban már nem működik csak a gombok fele, mármint az előre hátra, jobbra, balra gomb nem, de a többi igen.
Próbáltam drivert vagy patchet kajtatni neten de nem jártam sikerrel. Ha valakinek van ötlete lécci segítsetek.