Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Deadexpert #2 üzenetére
Egyetértek: Logitech (nekem is Rumblepad-om van :D)
-
szepi79
őstag
válasz
Deadexpert #8 üzenetére
kösz
-
szepi79
őstag
UP!
(Flood rulez:DDD) -
szepi79
őstag
válasz
Deadexpert #2 üzenetére
Ja, és a Rumblepad kb 10e HUF bruttó. Annyit bizotsan nem akarok rákölteni. De ha tényleg csak annyi a kn. hogy +1 analóg irányitó, akkor jó az action is.
-
szepi79
őstag
up!
-
szepi79
őstag
up!
-
szepi79
őstag
válasz
Deadexpert #2 üzenetére
Kösz, de ha jól olvastam és nem akarnak engem nagyon átverni logitech-ék, akkor annak is rezegnie kell (de legalábbis force-feedback van rajta :D )
-
Deadexpert
tag
Nekem a Logitech Rumblepad van. Az Action-hoz képest szerintem annyi plusz van rajta, hogy a jobb hüvelykujjad részére is van egy kis joy és hogy rezeg.
Mivel az eltérés nem jelentős nyugodtan merem mondani, hogy megveheted a logitechet.
Ha pedig senki nem mond rosszat a Geniusra, akkor szerintem menj egy olyan üzletbe, ahol mindkettőt kézbe veheted, és azt vedd, amelyik szimpatikusabb. -
szepi79
őstag
Hi!
Uj gamepad-ot kell vennem, mert a macsek kissé leamortizálta az előzőt (én voltam a hülye, minek hagytam az asztal közepén, ahonnan ugye könnyen leeshet :DDD)
és segítségre szorulok. Mert ugye sok pénzt nem nagyon költnék rá (nem is nekem kell, hanem az asszonynak), de azért ne legyen nagyon fapados. (Volt már rossz tapasztalatom velük, igaz, az vagy 7 éve volt) Az előzőt kb. 5 éve vettem, szóval nem nagyon vagyok képben.
Kinéztem magamnak 2 tipust:
Genius Gampad Maxfire G09D kb bruttó 5000
Logitech Wingman Action gamepad kb bruttó 6200
Ha valaki ismeri valamelyiket, legyen szives ossza meg velem. (Pro és kontra is jöhet)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest