- Amazon Fire TV stick/box
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
válasz
jaffa 2843 #4648 üzenetére
Köszönöm szépen
-
-
sz.mich
tag
Halihó!
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy nem lehet-e valahogyan kikapcsolni azt, hogy egy játék ne akarja hozzárendelni magát a kontrollerhez automatikusan... Winfoson belül letiltani, vagy mit bánom én hol. Én antimicrot használok, van itthon 4 különböző gamepad, és azokkal a játékokkal semmi gond nincs, amik nem akarják maguknak beállítani a már csatlakoztatott gamepedeket.
Iszonyat fájdalams, amikor minden össze van lőve, de a játék maga akarja beállítani a maga kiosztását, aztán össze vissza mennek a dolok.
A mostani példa a Grip Combat Racing. Az egyikőnknek billel kéne játszani, mert splitscreenben csak az egyik gamepadot érzékeli (azt mondjuk ennél a játéknál jól), a másiknak viszont a billentyűzettel kéne tolnia. Agyrém. Letiltja a billentyűkhöz hozzárendelt gamepadet a játék. -
XP NINJA
őstag
válasz
jaffa 2843 #4645 üzenetére
Van itthon egy régi, még nem jack csatlakozós One controller, teljesen hibátlan, csak szeretnék 2db-ot, vezeték nélkül. Akkor egyszerűbb lenne ha vennék a mostani mellé egy akármilyen One controller + adapter kombót, és működne a 2 együtt 1 adapterrel?
-
-
XP NINJA
őstag
One S kontrollerhez milyen bluetooth usb adaptert érdemes venni? elég a legolcsóbb is?
-
morfondőr
addikt
válasz
Micsurin #4641 üzenetére
Igen, külön van jobb és bal oldalon motor és a két triggerben is! Nekem is tetszik ez a funkció és kellemes meglepetés volt, hogy a Shadow of the tomb raider-ben is rezgett a ravasz, mert eddig kizárólag UWP játéknál volt ilyen. Én már kb 2 éve nyúzom és semmi baja.
A jack elvileg stereo headsetet támogat, én eddig csak sima fejhallgatóval próbáltam, simán működött wireless kapcsolattal.
Kodi-t alapból tudod vele vezérelni, de a gombokhoz nem hiszem hogy lehet hozzá rendelni dolgokat egyéb lejátszóknál. -
Micsurin
nagyúr
Hello
X One (2. gen) gamepadoknak mennyire masszívak a vibra motorjaik? Jól érzem, hogy 4 darab van benne?! Anno a RumblePad 2-nek hamar gallyra mentek a vibra motorok, viszont az X Oneba nem szívesen lőném ki, Forza alatt eszméletlen jó érzés / feeling ahogy fék / gázra még a két triggert is külön tudja a pad rázni.
Média cuccokat: Filmlejátszás zene stb funkciókat tudok a gamepadhoz rendelni?
mod.: A stereo jack a gamepadon mit támogat? Három lábas kombinált füles + mikrofon kombóval működik esetleg? Ha igen melyik kiosztás használható vele, CTIA vagy OMTP?
Köszi előre is!
-
morfondőr
addikt
Xbox 360-nál nem volt még BT, sőt az első generációs One kontrollereknél sem, csak a One S-nél. Szóval 100%, hogy nem megy BT-vel, csak a gyári xbox 360 vevővel!
MaTpr0F: Xbox One kontrollernél a vezetékes annyit jelent, hogy bele dugsz egy bármilyen usb-micro usb kábelt. Ezt nem kell külön megvenni!
-
Rebbel
csendes tag
Sziasztok,
egy Xbox 360 Wireless Controller (NSF-00002) működhet egy ASUS BT400 bluetooth adapterrel Win10-en? Még sosem próbálkoztam ilyen controlleres dolgokkal, de több Assassin's Creed cím is birtokomba került az ingyenessé tételek során és szívesen kipróbálnám a dolgot, esetleg elindulnék ilyen irányban. -
MaTpr0F
senior tag
Üdv! 10e Ft-os kategoriában van valami xinputos (vagy esetleg váltható inputos) plug&play gamepad ami ajánlható? Alapjában véve egér+bill kombinációval tolom, ez inkább kalandjátékokhoz lenne használva kb. évi 3-4 jatékhoz.
Xbox One kontroller nekem irreális befektetés lenne ennyi használathoz.Köszönöm!
-
Sinesol
veterán
Azt hiszem akkor az XBox kontrollere lesz a befutó, Kösz a segitseget mindenkinek.
-
-
Sinesol
veterán
válasz
morfondőr #4627 üzenetére
Mármint arra gondoltam, hogy eredetileg PS4 volt a fókusz és azt vették figyelembe, hogy minél intuitivabb, kényelmesebb legyen a kezelés, és olyan a gombkiosztás, hogy PS4 kontrollerrel a legkényelmesebb.
Pl Xbox-nál máshol van a Dpad, más az analóg irányítók elhelyezkedése, stb.Amugy steamet én is lattam, de azt olvastam máshol sincs gond, egy progit telepit az ember és megy mindennel a Dualshock is.
-
morfondőr
addikt
válasz
Sinesol #4626 üzenetére
Hát szvsz nem jó a logikád! Mivel PC=Windows=Microsoft=Xbox, ezért a PC-s játékok alapvetően xbox kontrollert támogatnak. Az xbox kontrollerhez nem kell semmi szoftver, vagy állítgatás, alapból megy mindennel. Steam-en van PS4 kontroller támogatás is, de vannak rá panaszok (saját tapasztalatom nincs). Ami játék meg PS4-re jön ki (exkluzív), az nem is érhető el PC-n, szóval semmilyen kontrollerrel nem lehet játszani vele. Még annyit hozzá teszek, hogy minden játék az xbox gombokat írja ki, hogy mit mivel csinálsz.
-
Sinesol
veterán
Hello!
Kontrollert szeretnék venni PC-hez, elsősorban Xbox és PS4 kontrollerben gondolkodom, főleg a PS4/Japán játékok érdekelnének, szóval érdemesebb lenne PS4 kontrollert venni inkább? Gondolom alapból ami játék PS4-re jött ki, az arra kontrollerre van főleg optimalizalva. Na meg Xbox játékok nagy része amugy is jön PC-re, szal van rendes bill támogatás, amin rosszabb az is mindegy, mivel nem nagy durranások vannak azon a platformon.
Ha van más alternativ, azt is szívesen meghallgatom, nem ragaszkodom a fentiekhez, de főleg csak ezek jutottak eszembe, azért ezeket emlitettem.
-
hightower
tag
Sziasztok
Kis segítség kellene, még a régi szép időkből van egy Rubblepad2-m, a lányom a starstable lovas játékát valamiért nem viszi, hiába konfigurálom a (win10) a billentyűzet irányító gombjait a controlleren, csináltam profilt, a Logitech irányítópultból indítom a játékot, de csak az egér kurzort viszi, mivel ez online szerverhez csatlakozva fut azért nem működik? Van valakinek ötlete? Köszönöm.
-
adam733
csendes tag
üdv! kontrollerem szeretném rákötni a telómra (honor 9 ) otg-vel van egy rossz usb-s meg egy trust gxt545 működik is vele mind2 de csak a az 1-ik joystick, gombokat nem érzékeli pl: minecraftba csak menni tudok semmi mást nem tudok csinalni! valami ötlet?
-
morfondőr
addikt
Xbox One controller nagyon jó áron: [link]
-
Archttila
veterán
válasz
jaffa 2843 #4620 üzenetére
Azt sajnos nem tud a beepitett app... Viszont amin nagyon meglepodtem tegnap az az, hogy egy ropke firmware updatenek 4x futott neki ez a buta applikacio, DE ennek ellenere nem teglasitotta az eszkozt. Ilyet meg az eletebe nem lattam,
hogy egy firmware updatet megszakitasz tobbszor is es minden OK lesz a vegen...
-
-
Archttila
veterán
válasz
jaffa 2843 #4618 üzenetére
En ugy latom, h az app-javal a vegtelensegig testre lehet szabni a controllert.
Amit kicsit banok az az, h ennyi penzert nem fert bele a vevoegyseg az arba de hat ez van, maga controller egy alom.
Este kicsit nyuzom, most sajnos nincs idom jatszani... -
-
Archttila
veterán
Sracok ma megerkezett vegre az Xbox Elite controllerem. Teljesen kesz vagyok!
eszemeletlen mennyire minosegi ez cucc, egyszeruen elmeny kezbevenni ezt a csodat!
Nyilvan tul van arazva (szerintem nem is kicsit) de ugy voltam vele h csak egyszer kell megvenni raadasul most sikerult 2 ev garival beszerezni... -
height
aktív tag
Sziasztok!
ETS2-höz milyen gamepad a megfelelő ?
Pc-hez használnám.
Köszönöm, ha válaszoltok!!
-
mzso
veterán
válasz
jaffa 2843 #4614 üzenetére
Nem úgy néz ki. Csak ugyanaz a Windowsos játékvezérlő beállítás érhető el. Más nincs, és rázás sem.
-
mzso
veterán
Helló! Van egy régi speedlink SL-6535 gamepad-em.
Meg lehet valahogy buherálni valamit, hogy Windows 8 alatt is legyen vibrálás?Eredeti drivert vagy 10 éve adtak ki hozzá utoljára. Létezik valami univerzális driver ami esetleg ismeri?
-
Archttila
veterán
válasz
jaffa 2843 #4611 üzenetére
Foleg ha kover az asszony
-
-
Gaborska
újonc
Sziasztok!
Xbox one kontroller vásárlás előtt állok PC-hez használnám. Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan, aki bluetoothon használja az eszközt és tapasztalt-e valami hátrányt ezzel kapcsolatban? Érdemes-e megvenni hozzá az xbox adaptert vagy tökéletesen működik bluetoothon is?
Köszönöm!
-
válasz
beach head #4607 üzenetére
Mentsd meg magad a szenvedéstől és végy egy adapteres xbox one kontrollert.
-
beach head
senior tag
Sziasztok szeretnék egy xbox kontrollerre hajazó gamepadet venni pchez. Melyiket javasolnátok, aliexpressről? Inkább vezeték nélkülit.
-
draco31
veterán
Hello!
Van egy Manta MM816-es szerkezetem már vagy 6 éve, igazából teszi a dolgát, de sok játékban ugye az xbox kontroller a mérvadó, szóval gondolkozok egy vásárlásán.
Ahogy olvasgatok itt, érdemes az újabb BT-s változatot vennem, és a gyári vevőt hozzá. Van a gépemben M2/wifi csatlakozó, és hozzá van egy Realtech valami újfajta Wifi BT kombó kártya, de ezt nem igazán szeretném használni, mert a laptopomból is kidobtam, eléggé instabil cucc volt.
Szóval inkább a gyári vevőre bíznám.
Lehet tudni honnan úsznám meg legolcsóbban ezt? Akár külföld is játszik. -
morfondőr
addikt
válasz
#15490560 #4602 üzenetére
BT-vel csak egy javasolt. MS support oldaláról: Bluetooth kapcsolaton keresztül 1-nél több kontroller is csatlakoztatható az eszközhöz, de a számítógéptől függően a teljesítmény változó lehet. [link] Viszont ha veszel hozzá gyári vevőt, akkor gond nélkül kezel 8 db kontrollert is egyszerre.
-
törölt tag
Sziasztok! Létezik olyan megoldás, hogy vezeték nélkül 2 gamepaddel lehessen játszani PC-n? Mit kell venni hozzá? Bluetooth 4.0 adapter van ha az segít valamit. Ha simán megveszek 2db Xbox One S kontrollert?
-
törölt tag
válasz
robicheck #4600 üzenetére
Szia!
Eléggé lehetnek kompatibilitási problémák. Nekem is volt egy-két ilyen gamepadom (nem ez a típus) nem ismerték fel a játékok. Fifa a jobb kart nem ismerte fel. Ez csak egy példa. De ez csak nálam volt nem tudom kinek mi a tapasztalatai vele más több játékokkal. De ennyi pénzért akkor a Xbox One S kontrollert venném.. Biztos ami biztos. De talán majd más mond mást.
Bár, ha xbox vezérlőnek ismeri fel egy próbát megér. Köszönöm, ha elolvastad
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest