Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Néhány hete vásároltam egy vezeték nélkül/wireless Xbox 360 kontrollert számítógéphez.
Kétféle csomagolás és kiszerelés létezik.
Az egyik az Xbox-os verzió fehér-zöld színű a csomagolása amiben benne van maga a kontroller és 2db elem.A másik a PC-s verzió aminek leginkább csak piros színű a doboza és benne van egy USB-s adóvevő ami a kontroller és a gép közötti kommunikációt oldja meg, valamint 2db elem.
Esetemben a PC-s verziót vettem.
A gépre rádugtam a kontrollerhez adott USB-s adóvevőt, bekapcsoltam a kontrollert ám nem működött az akkor is naprakész Windows 7-en. Letöltöttem a driver-t hozzá a Microsoft oldaláról, felrakás után minden rendben ment, sikerült összekapcsolni a gépet a kontrollerrel.A csomagban lévő 2db elem 119 órányi GTA V-özést bírt, mostanra már jelez a kontroller, hogy cserélni kellene mert a végét járja. Igaz nem végig a kontrollert használtam játék során, hanem csak autókázáshoz-motorozáshoz és néha rohangálni (lőni csak és kizárólag egér+bill).
Most beszereztem egy Play & Charge kit-et.
Ebben benne van egy kábel aminek egyik vége USB a másik meg a kontroller elejébe-hátuljába való csatlakozó, és egy akkumulátor.
Alapból egy konzolokkal, konzoljátékokkal és kiegészítőkkel foglalkozó boltba mentem be.
Ott mondtam mit és hogy szeretnék használni. Az eladó srác mondta, hogy neki volt korábban problémája ugyan ezzel a felállással (vezeték nélkül 360 kontroller + charger kit) és akkor neki nem működött, de van egy Microsoft telefonszám amit ha felhívok akkor ott fognak tudni segíteni ezzel kapcsolatban hátha változott a helyzet azóta.Felhívtam (+36-80-018-590) ezt a számot aztán pár másodperces gép szövegelés és egy kicsi menüs navigálás után egy emberrel tudtam beszélni akinek szintén elmondtam mit és hogyan szeretnék.
A beszélgetés lényege az annyi volt, hogy régebbi alaplapok és számítógépházak USB csatlakozói nem biztos, hogy tudnak akkora feszültséget szolgáltatni amivel tölteni fogja a kontrollert.Esetemben egy Corsair R200-as USB3.0-ás előlapi csatlakozójára dugtam rá kapásból a szettet és működik, sőt külön fel is ismerte a Windows, hogy miről is van szó:
Jár a buksisimi a Microsoftnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest