- Azonnali processzoros kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Letisztult és tágas házszériával gyarapodott a be quiet! kínálata
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz bognar110 #200 üzenetére
Nálam jó, de itt egy másik akkor.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
appleGjuice
tag
Helló!
Én most rendeltem 4500 Ft-ért egy Manta Dual Shock 3 (MM819) gamepadot, Még nem érkezett meg, de addig is érdekelne a véleményetek. Megérte az árát? Sok játékot támogat? Van hozzá driver(mert neten nem találtam)? Felismeri a Windows 7 op. rendszer?Köszi, blackraider
-
perempe
addikt
válasz appleGjuice #207 üzenetére
Én elégedett vagyok a Mantámmal (MM816). [link]
Nem cserélném le másra. 2,8K volt, most pár százassal olcsóbban meg lehet venni.[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
appleGjuice
tag
Csak azt nem tudom, h van-e hozzá driver, vagy egyből felismeri a windows 7. De mindegy, elvileg a héten meglesz, és ki fog derülni .
Ami azt illeti, nekem a sportjátékokhoz, az autósokhoz és a street fighter iv-hez kellene. -
perempe
addikt
válasz appleGjuice #209 üzenetére
XP felismerte az enyémet, nem kellett driver. Az NBA 2K9-et próbáltam még csak vele. Rezegni nem rezeg, de dobnám is kifelé!
-
appleGjuice
tag
És lehet fpsekben is használni ezeket a gamepadokat?(pl.:crysis, far cry 2, cod2, stb...)
Ha igen, akkor inkább a billenytűzetes+egeres irányítás, vagy a gamepades irányítás a könnyebb?Ja és sikerült neked az nba 2k9-ben a zsákolásnál a teljes kör, meg az ilyenek? Mert én azt billentyűzettel lehetetlennek találtam...
[ Szerkesztve ]
-
perempe
addikt
válasz appleGjuice #211 üzenetére
igen, néha összejön a windmill is, sajnos még nem minden tudatos. rengeteget kellene még olvasni, és gyakorolni. a zsákolóversenyt még nem is próbáltam. esetleg később.
FPS-re egér jobb, de én régen játszottam. Akkor is csak a Line of Sight: Vietnam játékkal.
-
appleGjuice
tag
Még valami... xD
A Manta Dual Shock 3 az xinputos, vagy direct inputos? Mert olvastam, h az új játékok inkább csak az xinputosat támodatják sajnos :S... -
MAXIMIZE
tag
Sziasztok!
Létezik olyan vezeték nélküli gamepad amit korlátozások nélkül tudok Ps3-hoz ill. Pc-hez is használni? (az nem lenne baj ha rezegne és aksis lenne de gondolom ez már így túl sok egyszerre) Előre is köszönöm a válaszokat
-
Mr. Griffin
csendes tag
meik érdemesebb joy vagy ps joy átalakító pc-re?. Igazából joy csak autós játékhoz kéne (F1) Olyan kéne amivel tudok fokozatosan gázt adagolni fékezni és finoman kanyarodni.. szóval nem úgy mint billel hogy a throttle és a brake ne egyből legyen tele. meg amúgyis soakkal jobb és precízebb úgy vezetni . De túl drága joyt sem akarok venni.azaz saitek-et nem akarok venni mert az nem bírta nálam vmi sokat. igaz akkor több idöm volt.most viszont úgysem játszok vmi sokat.
Max 5-6 ezer Ft. vagy inkább érdemesebb lenne egy Ps2 joy átalakítót venni? és ha olyat vennék akkor olcsobban jönnék ki? És ugyanúgy a kormánynál is megy? ha menne az jólenne mert csak ott porosodik a szépkis Logitech kormány a szekrénybe.Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog
-
Chili7
őstag
Hali!
Vettem egy speedlink 6535 strike2 gamepadet és éllítólag teljesen programozható, de nem tudom beállítani az 5-8 gombokat rendesen. Úgy működik most, hogy a gombok felengedésére aktív, tehát míg nyomom, addig semmi, felengedésre jelez. Az 1-4 gombok lenyomásra jól működnek, és így szeretném beállítani a többit is.
köszi -
NeoExDeath
aktív tag
Üdv!
Szeretnék venni egy gamepad-ot a PC-mhez, ehhez kérnék tanácsot. 2002-óta vagyok Playstation2 tulaj, ezért le kell szögeznem, hogy sztem a PS2 irányítója a Best, én nagyon kedvelem, ezért valami hasonlót keresek. Igények: két analóg kar, lehetőleg olyan elrendezésben mint a Dual Shock controllereken, és nagyon igényes kidolgozás. A rezgés, stb. nem kiemelten fontos, mivel szoftveresen nincs megoldva PC-n nem hinném hogy túl sok mindennel kecsegtetne. A wireless sem fontos, de nem baj ha olyan.A tapasztalatok alapján mit ajánlanátok? A legfontosabb hogy kényelmes, igényes irányító legyen jó analóg karokkal, és remek pc-s támogatással (vagyis ne legyen szenvedés üzembe helyezni, játékokkal összelőni). A középre helyezett két kar nem kritérium, ha tudtok olyat ami nem ilyen de nagyon jó.
GTA4, Resi5, Mass Effect és ehhez hasonló játékokhoz használnám.Előre is thx.
-
őstag
válasz NeoExDeath #218 üzenetére
MS wireless x360 controller for windows-t vegyél.
Csak ne használd win7 alatt mert állítólag kinyírja a vevőjét. Az én vevőm is megpusztult, bár win7-et használok, azért nem vagyok benne biztos hogy amiatt döglött meg, de megdöglött
És akkor felmerül a kérdés, hol lehet külön vevőt kapni?
Még megpróbálom gariztatni, de 1: nincs ráírva a számlára mennyi gari van rá, 2: pont 3 hete dobtam ki a dobozát, mondván hogy ha ennyit kibírt már csak nem döglok mega kar, errer megdöglik a vevő...
[ Szerkesztve ]
-
frankthetank
csendes tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Logitech Rumblepa 2-m van, és a bal analóg kar jobbra húz. Nincs már rá garanciám, de kidobni sem szeretném. Mit lehetne vele kezdeni, van vmi javítási lehetőség?
Előre is köszi -
euchi
aktív tag
válasz frankthetank #220 üzenetére
Növeld addig a deadzone-t, amíg meg nem szűnik a probléma!
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok, valószínűleg chillstreamet fogok venni, mivel van rajta ravasz, ami ugye autós játékokban előny, és a többi joyon nem láttam ilyet, igazság szerint a rumblepad 2 jobban tetszik, de azon sima gomb van hátul és az olyan mintha teljes gázt adnék, azaz mintha billenyűzeten játszanék. Kár hogy olyan nincsen, amin ravasz van és úgy néz ki, mint egy ps joy, akár a rumblepad. Ugye a rumblepadból is van 2 fajta cordless meg vezetékes, én alapból a vezetékes dolgokat szeretem nem merül le stb, viszont a cordless az faszábban néz ki mint a sima, ugye az fekete. Szóval kinézetre rumblepad, autós játékra chillstream. Valaki leírhatná hogy milyen egy GRID rumblepaddal, gondolom játszható simán, de azért érdekelne.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy haverom akar venni gamepadot, csak nem tudja, hogy milyet kéne. Sport játékokhoz használná (FIFA, NBA, NHL, NFL, tennisz). Milyet ajánlotok? Olyan 6-8K körül költene rá
Előre is köszi
-
Kyohei
csendes tag
Tiszteletem!
Nem 100%ig a topichoz tartozik, és amúgy is elég reménytelen ügy, de hátha
Szóval én arcade sticket nyomozok, pontosabban egy olyan helyet itthon, ahol lehet kapni
Lehetőleg olyat ami azért minőségi, tehát nem túl kicsi, és nem kell havonta cserélni . A platform tulképp mindegy, ilyen olyan eszközökkel el lehet érni a PC kompatibilitástHa esetleg valaki nem tudná mi is az az arcade stick amiről beszélek, íme egy kép: link
Vagy ha ne adj isten valaki rendelt már külföldről ilyet, az írja már le a tapasztalatait, megköszönném
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Kinéztem magamnak 1 Logitech Rumblepad II cordless-t. Az lenne a kérdésem, ehhez van kis usb? A cordless-ség miatt? Illetve olvastam az aqua-nál, h nem ffb-s. Ez igaz lenne? Csak mert én nem nagyon akarom ezt elhinni.
-
euchi
aktív tag
BalaNce87: Autós játékokhoz inkább kormányt javaslok, de az igaz, hogy az ilyen félig árkád félig szimulátor játékokhoz egy gamepad is bőven jó. A Grid-et speciel én egy LogitechRumblepad2-vel tolom, és tökéletesen játszható vele.
petyus_: Sport játékokhoz LogitechDualAction-t javaslok (5K), vagy LogitechRumblepad2-t (7K).
Kyohei: emlékeim szerint a közelműltban a Street Fighter 4-hez adtak ki egy ilyen Mad Catz nevű kütyüt, de az nem biztos, hogy tökéletesen működik minden játékkal, és szerintem ilyet csak a netről tudsz vadászni.
Zoli1222: Logitech Cordless Rumblepad 2-ből a nevéből adódóan (rumble) csak egyféle van, ami rezeg.
A csomag tartalma
• Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
• 2,4 GHz-es, vezeték nélküli vevőegység
• Két darab AA méretű ceruzaelem
• Felhasználói dokumentáció
• Játékkezelő szoftver
(lásd Logitec weboldalán)[ Szerkesztve ]
-
acso
csendes tag
Meg még van egy GENIUS G-08XU USB gamepadom ez is eladóó 1 éves kb
[ Szerkesztve ]
-
Axel pRo
aktív tag
Hali!
Van egy gamepad-om kb így néz ki:[link]
Nos a Grid nevü játékhoz probálom használni de van egy pár probléma vele:
-ha beállítom az egyik joystick-on hogy felfelé nyomva gáz legyen lefelé pedig fék akkor
ugy csinál mintha egy gomb lenne az egész joystick és amikor beállítom féknek akkor a gáz használaton kivüli lesz.
Ugyanígy a másik joystick amit kormányként akarok használni
ha balra billentve akarom balrakormányzásnak használni akkor oké de ha utána a jobbra kormányzáshoz jobbra billentve akarom használnii akkor hiába billentem jobbra nem is érzékeli hogy ott megmozdítottam és nem engedi beállítani a két funkciót
Tehát egy joystickot csk egy funkcióhoz tudok hazsnálni például a baloldalit balraforduláshoz a jobboldalit pedig gázhoz
A másik pedig az hogy hiába tolom fel a joystickot nem pörög ugy a motor pedig nincs holtjátéka a gázpedálnak a beállításokba és az érzékenysége a maximumon van.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném."Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Már tárgytalan. Megoldódott hál' istennek
"Cogito ergo Sum."
-
Zoli1222
addikt
Vkinek van logitech rumblepad II cordless gamepadja? Nekem az Istenért se akar játékok közben remegni. Hiába kapcsolom ki-be a vibration gombot, 1x-1x remeg azt annyi.
-
csimav
őstag
3-4e Ft-os gamapadok közül melyiket ajánljátok? PES 2010-hez kellene
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
pukibacsi82
tag
sziasztok egy kérdésem lenne
Logitech Cordless Rumblepad II amilyen játékhoz azt irja hogy x box360 gamepad kell pl gears of war hogy ilyen gamékat viszi eAz élet nem habos torta.
-
bognar110
őstag
Hello ! Én most vettem egy Logitech chillstream-ot 4300ft ért ! Léghütéses több fokozatban nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem ilyet vegyél !
-
PiciKenny
senior tag
válasz pukibacsi82 #239 üzenetére
nekem is ilyen van. eddig jóféle bár W7-en nem akar működni a "vista gomb" nem csinál semmit.. <- olvasd el megint mielőtt hülyeséget kérdezel.. csak a vista gomb nem müködik..
-
Manson^
tag
Sziasztok!
Vettem egy Logitech Chillstream gamepad-ot, meg vagyok vele elégedve, az egyetlen problémám, hogy az analóg karok, nem működnek mint gombok, hiába nyomom be. Szóval gyakorlatilag nincs 9-10es gombom. Visszavittem a boltba, ott kipróbálták és ott működött (meg mutatták, nem vágtak át), tehát a probléma nálam van. Ott is xp volt, nálam is XP SP3 van. Segítsetek, mi lehet a baj!? -
Drakuf
tag
Sziasztok! Szerintetek melyiket érdemesebb venni
-Microsoft Xbox 360 Controller for Windows
-Logitech Rumblepad 2
-Logitech Chillstream
Most egy logitech cordless rumblepadom van, még a régi változat, csak széthasználódtak az analóg karok és folyton egy irányba húznak. Megbízhatóság és időtállóság szempontjából melyik lenne a legjobb? Én személy szerint a microsoft terméke felé hajlok rezgés szempontjából , a logis chillstreames hűtést fölöslegesnek tartom úgymond. Játékok szempontjából, melyiket lenne célszerűbb megvenni? -
Drakuf
tag
Esetleg még Saitek Cyborg Rumble Pad jöhetne szóba, csak még soha nem volt dolgom a márkával, nem tudom mennyire megbízható stb... Valaki fel tudna világosítani az ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest