Aktív témák
-
raycoon
tag
Domy: tudom, hogy mélyvíz, pont erre akartam felhívni a figyelmet..
HardWare: rendben, béke..Báár, amúgy sem háborúztam, csak így korrekt..
Egyébként meg UP, mert jó kis memóriák ezek.. -
raycoon
tag
Szia!
Az eredetin nincs olyan, hogy ''Minden termék Gyárilag Tesztelt kiváló minõségû Samsung TCCD chippekkel gyártva.''... A nyelvtől eltekintve persze..Erre mondtam, hogy megtévesztő.. De ha az eredeti oldalon is ez lenne, akkor az is megtévesztő lenne..
De nem akarok offolni ezzel a témával. -
raycoon
tag
Tartom az állításom!
És bár előtte is körbenéztem, de mivel ÉN nem vagyok annyira biztos soha sem a saját tudásomban, ezért ismét rákerestem. Nem tudom, hogy te is megtetted, vagy csak....
A következő infókat találtam a különböző chip-ekről: Samsung TCCD, UCCC, TCC5, Winbond UTT, G.Skill OEM IC. Ezeket nem a hivatalos honlapon, mert ott nem szoktak nagyon beszédesek lenni. Jószerivel csak a TCCD-s memóriáknál van leírva, mivel az fontos.
Mod: egyébként Bumbi linkjén is ezt írják. Szóval, ha megköszönöd neki, akkor miért nem nézed meg és mondod azt, hogy bocs, tévedtem.. Mondjuk nekem nincs szükségem rá. Gondoltam tudod a választ, és megkérdezem. De mostmár tudom így is..
[Szerkesztve] -
raycoon
tag
Lehet, hogy rosszul olvastam, de a honlapon úgy látszik, mintha az általad említett extreme cucc (F1-3200PHU2-1GBZX) az igazából value lenne.. (Nem kötözködés..)
Meg tudod mondani, hogy milyen chip-ek vannak rajta? A magyar honlap hülyeséget ír. Jóhiszemű leszek és nem feltételezem egyből, hogy átverni akarja a vásárló közönséget, de azért ilyen ''bakit'' nem kellene elkövetni..
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest