Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
inf3rno #95024 üzenetére
80ml rizstej már csak 49kcal
Én nagyon sokat futok éhgyomorra. Anno épp a fogyás szándéka miatt szoktam rá, de így, a melegebb hónapokban a legtöbbször hajnalban járok ki kocogni, ha akarnék sem tudnék előtte enni.
Melóba is rendszeresen járok bringával, van hogy még hazafelé is éhgyomorra jövök. De ezek persze általában max. egy órás tekerések.
Volt, hogy négy órát bringáztam (BuBán, nyári hőségben - 82km, 500+m szint, nettó 3:30óra), az ráadásul életem egyik leggyorsabb tekerése volt (nem vagyok valami gyors bringás), de ott (bruttó) 3:30óra után úgy elborultam, hogy öröm volt nézni.Két településre voltam a céltól, de keresnem kellett egy pékséget, mert már életveszélyesnek éreztem a helyzetet, nem mertem olyan állapotban forgalomban menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nyaralás topik
- 3D nyomtatás
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Iqos cigaretta
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- GARMIN kerékpáros szett
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest