Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz Zozo0525 #58627 üzenetére
Engem 27-én boostoltak meg, Modernával. Volt két gyenge napom utána, fejfájás, állandó fáradtság, meg álmosság. Nehéz ügy megmondani, hogy ebből mennyi az oltás sara, mert karácsony előtt elkezdődött a frontátvonulás, naponta ugrált a hőmérséklet -5, és +15 között, már attól készen voltam, egész napos fejfájásokkal, ott is kimaradt pár nap, és ez kb pont a hónap végéig tartott (most épp kicsit fokozatosabban hűl az idő). Nyáron én egyadagos Jansent kaptam, annál is annyi volt, hogy egy nappal utána átaludtam egy napot. De én 2020 decemberben a víruson is átestem: kb 7-10 nap, tipikus influenza + hosszan tartó (napokig, folyamatosan), állandó, erős fejfájás.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tomcica
Topikgazda
Ne terheld magad ameddig ott van ez a gyengeseg (fejfajas az mas,azzal lehet futni,sot neha el is mulik egy kopkodosebb futas utan)
Ez nem jelenti azt,hogy nem szabad futni,csak ne fuss faradasig es ne terheld magad intenziv edzessel. Rovidebb laza km gyujtesek mehetnek,ha epp jobban vagy nehany 20-40mp felkapas (kb 10km tempora eleg,nem sprintre!) es kesz.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Vertigo18
addikt
Semeddig... Én mind a három oltás után elképedve olvastam, hogy mennyire különbözőek vagyunk, mennyire más a szervezetünk. Több, mint egy hete megkaptam a harmadik oltásomat. A 2. és a 3. oltásnál éreztem "mellékhatásként" annyit, hogy fájt az oltás helye, dehát megsérült az izom, konkrétan beleböktek egy tűt. És ez sem tartott tovább két napnál, olyan érzés volt, mint egy "elefántpuszi" a gyerekkorunkból.
Ellenben van olyan kollégám, aki a második oltás után (március) a harmadikat már nem adatta be, mert azóta (szerinte amiatt...) magas a vérnyomása, konkrétan gyógyszereket kell szednie és így 160-as.
Furák vagyunk, emberek...
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest