Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
Vertigo18 #29594 üzenetére
Ne is beszélj nekem halálközeli élményről, mert az idén tavasszal már volt egy ilyenem
Az egy dolog, hogy a max. pulzusom jelenleg olyan 170 körül lehet, de mindig is alacsonyabb volt, mint más, hasonló korú sportoló barátaimnak. Viszont a gyors pulzusnövelés, mint idén kiderült, számomra rendkívül veszélyes, főleg bemelegítés nélkül. Amíg abszolút átlagos, semmit nem sportoló (sőt, volt köztük dohányos is) kollégáimnak nem okozott semmilyen gondot egy állványra helyezett biciklit teljes erőből tekerni 20 másodpercen keresztül, addig én ebbe majdnem belehaltam. De tényleg..
Viszont én ebből a pulzusból simán lefutok egy maratont, nekik meg a 4 km is gondod okozna
Viszont 14 év futás után is tanultam valami újat, nevezetesen azt, hogy kerülnöm kell bemelegítés nélkül az ilyesmit. -
tomcica
Topikgazda
válasz
180-nal mar nem teljesen oszinte az ember mosolya
Kell az ilyen heti 1x meg az alapozasnal is.Az emelkedon pulzus feltolas,vagy a tavval torteno fokozatos emeles jol mukodhet,plane nekunk oregebb csontoknak (persze a tested meg igy is 110%os).En is ugy szoktam,h 10perc alap ritmuson,aztan szepen emelem fel 2-3km utan 5utessel, 165ig,azon csurgok egy nagyobb blokkot,majd utana johet a 170-180-as tempo (ami minimum 20perc,max 40).
-
kk831228
addikt
válasz
Mostanában nem viszem túlzásba a futast, mindjuk előrte se nagyon... 😂 10 - eket szoktam futni de az utolsó 1-2 km - en mindig fölnyomom a pulzust, nem bírom vegig a tötyögèst...
Ma meg pont hasonlò pulzussal futottam mint amibe te futottál...
(a tempó az mondjuk fele a tièd)
A vège 180 fölött volt, de az utolsó 2 km - t visszavettem, nem akartam munka előtt kinyìrni magam....
185 - től, azert 3-4 km után mar elèg hùzòs nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest