Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Egérpad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peterhappy #98222 üzenetére
Aktualisan azt en is ugy vadasztam valami huszadik cikkbol, mert az instant kiirasanal nem tolt be a beagyazott alltrails link, de szerintem az se a rendes.
Ma csak ebedidoben volt idom a futasra, a nagy reszet a fantaziatokra bizom, de 45 perc alatt megittam egy liter vizet es meg igy is tobb, mint fel kiloval konnyebb voltam utana. A meleghez alkalmazkodas meg a dunaparton strandolok latvanyan kivul nem sok ertelme volt
Na mondjuk az pont nem volt rossz.
-
tisn
addikt
válasz
hat, fura brigad akkor
nem tudom atengedjunk e -
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98221 üzenetére
A társadalom legelitebb 2%-án belül a leggyengébbnek lenni...nem annyira ciki szvsz.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Te ehhez a topikhoz szoktal
itt kovetelmeny,hogyaszondja: "A bacsi komp szeretett volna lenni,de nem komp lett" meg ilyenek
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #98221 üzenetére
Te vagy a leggyengebb UFO
-
xy.zsolt
őstag
válasz
peddig jó poén
-
Studi
veterán
válasz
Peterhappy #98199 üzenetére
Betegek vagytok!
Lehet a Fenyőgyöngyénél összefutunk, szerintem egy visszafogott panorámakörre kimerészkedek már a természetbe én is!
-
tomcica
Topikgazda
válasz
-
válasz
Na jo, ezt nekem is meg kel tolnom.
Vigyek magic kakaos csigat a mannabol?
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #98201 üzenetére
Én csalódott leszek ha nem viszel a hátadon egy w-king d8 2,5 kg-os hangszórót ( amit én néha vittem ) és kapcsolod be a tetőn a Rocky zenéjét
Futás közben nehéz elesni, ezzel nem is számolok, alapod is van, erőd is akad azért, valami hasznos tanács kellene még... Meg is van! Bal, majd a jobb következik, majd ismét a bal és megint a jobb...
-
válasz
azert a balboa kor combos azzal a kb 900 meter szintemelkedesevel, ha korabban nem csinaltal ilyet. de amugy meg biztos menni fog, mert kemeny vagy, szoval ezen ne aggodj. de amugy nem egy szuper latvanyos utvonal, meg kicsit odegesito is, a ket nagy emelkedo tul meredek (legalabbis nekem) hogy akar felfele akar legele meg lehessen rendesen futni.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98106 üzenetére
Áhhh az felejtős....örülök ha 30mp-enként érzem/hallom a jelzést...pláne a főúton. Ha még a tempójelzés is bezavarna az kész káosz lenne. Gyorsan változnak és pörögnek a dolgok egy ilyen szivatós meneten
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #98040 üzenetére
Ez zavart meg: Ma sima mtb-vel mentem ki
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98040 üzenetére
nem is ertem, meg emelkedon se sikerult 120 fole vinni a pulzusom bicon
ma olyan jo volt, tekertem at a toltesen, mondom a gyereknek ez tul konnyu, visszaszol, hogy vissza se valtott
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98059 üzenetére
Nem tudok nem egyetérteni veled.
A kérdés csak az, hogy akarok-e frissítéssel foglalkozni komolyabban. Az itteni közösségben azért is kaptam meg a Kontra becenevet, mert rohadtul nem hallgattam soha senkire, a józan észre pláne nem.
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98056 üzenetére
Nem tudom, sosem voltam nagyon frissítéspárti..
-
Steady74
addikt
válasz
Peterhappy #98033 üzenetére
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98034 üzenetére
Akkor majd megbeszélünk valamit mondjuk hétvégére privátban. Vagy jövő hét hétfő-kedd is kinézhet jónak a reggel, alapvetően én is inkább alapozni akarok, de betunyulnom sem szabad.
Pttypang: Erotika kiállításon nem gondolkodtál? Szerintem imádná a nép. Futófétis.
-
Steady74
addikt
válasz
Peterhappy #98024 üzenetére
Ordító lúdtalpam van, ezt tudom. Viszont Te honnan tudod?
Spuriban az első komolyabb cipővásárlásomnál volt bevizsgálás a futópadon, ott ajánlották a neutrális cipőket, azóta tudom, hogy olyan kell. Térdem csípőm egy vonalban van futáskor, állítólag "szép" jelentsen ez bármi is. Ezért is írtam, hogy a cipővásárlás aktuális lesz, mert 1200km van benne lassan és már néha érzem a térdem.
Hoka nem tetszett, túl nagy volt a drop, pontosabban érzésre volt olyan mint ha fejre akarnék állni. Feleségemnek Hokái vannak/voltak, nekem annyira nem jönnek be.
Szerintem maradok a Saucony-nál. Ride 15 után lett a mostani Ride 16, de kíváncsi vagyok a Triumphban milyen lehet a futás. De visszanézek majd a spuriba hamarosan és megnézem amiket javasoltál.
Köszi a válaszod
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98025 üzenetére
Fura, nekem ezen ritkán múlik, de nem bánom, ha ketten vagyunk ebben.
Még akkor is, ha ma nem futok.
Apropó, lopopó, csütörtökön 5-6 körül megyek a kispesti pályára, ha lejössz, meggyőzhetsz, hogy ne akarjak 60 percet futni nyélgázhoz közel a 36-37 fokban. -
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98021 üzenetére
Úgy látom, hogy ma bekented magad nevetgéllel.
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #97999 üzenetére
Tudod, hogy mennyire tisztelem a szüleidet.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97999 üzenetére
trollloloooo
-
Troy.
addikt
válasz
Peterhappy #97916 üzenetére
Ez jó volt napindítónak. 😂
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy #97908 üzenetére
-
norby_42
aktív tag
válasz
Hülék vagytok
Igaz jobb, mint a fél disznó... -
stefyY
őstag
válasz
Ezen ezredjére is sírok.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
aAAAAAAAAAAAAAA
ez mekkora,ezt nem lattam meg
-
stefyY
őstag
válasz
Szemem elé ne kerülj!
sherlock82, tomcica:
Fura, közben nem néztem, deérzésre gyorsabb tempónak hittem, ennyit számít a kialvatlanság és a sötétség.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
-
margithid
veterán
válasz
Peterhappy #97792 üzenetére
Jól betáraztál akkor!
Én most nem veszek, télen is csak ha valami jó akció lesz.
Kayanora fájna a fogam -
margithid
veterán
válasz
Peterhappy #97787 üzenetére
Arról a manualterapeutarol irhatsz privátban, hogy ki pontosan és mennyiért
Egyelőre nincs gond, de érzem hogy van ..
Jegelni próbáltam régen és az jó volt.
Hengerezes mit jelent pontosan, melyik fajta?Nékem amúgy még egy puma nitro vizlepergetos cipő van elfekvoben, azt egyelore nem fogom be.
Majd januárban veszek valamit, sportsshoes-on biztos lesznek jó akciók. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #97723 üzenetére
és tényleg
pedig még mennyit viccelődtem a "korház futásán" is
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97709 üzenetére
szep
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97707 üzenetére
errol a frissites temarol jut eszembe, szombaton 3x osszefutottam egy sraccal. en bicoval, o futott, kb. 14km/h-val (eccer lelassitottam mellette)
se kulacs, se iso, se melleny nem volt nala.
mar kellemes 30 fok volt
addigra o mar a toltesen (tuzo nap, 0 arnyek) futott 8km (amig odaig eljtu az is min2-3), a bekotouton mar 5-t (en ekkor elkanyarodtam kozkutig, ittam)
onnan meg szeged 12km, tehat fm koruli tavot minimum futott. ujra megeloztem miutan egy kisboltban vettem egy 7dl-es apentat (majd megdoglottem), o meg mindig futott. kovetkezo kozkut kb 4km-re volt onnan.tehat minimum fm-et futott es kb. 20km-t frissites nelkul, jo tempoban. emelem kalapom...
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #97709 üzenetére
Melyik a valószínűbb átlag pulzus? Ehhez az átlag tempóhoz mi szokott társulni úgy általában?
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #97710 üzenetére
Én nem válogatnék ha úgy van....ha kell egy koktélbár jegesvödrét is kiinnám
pl mindenszentek estéjén extra hangulatos kör lehet
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #97698 üzenetére
Tatabányán a BSI futónagykövetnek van egy úgynevezett kremás (krematórium) köre. Csónakázó tó, Síkvölgyi temető, a temetőben vízvétel, illetve körbefutjuk a temetőt (igen, belül), ha valaki közben meghal, elföldeljük, majd vissza Csónakázó tóhoz. Kb 10-11 kili. Merő blaszfémia
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #97707 üzenetére
Na ugye.....Van mikor az elveket felülírja a szükség
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #97703 üzenetére
Ilyenkor újratervezés egy bolthoz, benzinkúthoz, étteremhez, stb
A dehidratáltság nem vicces....pláne pl félúton, távol otthontól.
A pénzért vett víz is pont úgy hidratál mint a közkúti (ha működik) -
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #97698 üzenetére
Ne úgy képzeld el, mint egy futókört, normál utca megy keresztül rajta.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #97665 üzenetére
ezért beírok egy ceruzás kisötöst -
ígyvanferi
addikt
válasz
Peterhappy #97665 üzenetére
Fú...
(#97661) bandus: 78 mérföldig néztem, amikor a folyón kelnek át. Ott még fej-fej mellett haladtak, sőt, Walmsley volt a második épp. Bár ugye folyamatosan hol az élen, hol a másodig helyen ment, nem nagyon erőltette meg magát a pihenőknél, inkább lazára vette, hadd menjen el Ron elsőként.
Pont lemaradtam a lényegről ezek szerint. -
válasz
Peterhappy #97649 üzenetére
Láttam, de ott nem tudom 0-ra venni a rajt cél elrejtés távolságot. Minimum 200 m. Valami más lehetőség is kell legyen,, de azt találtam.
-
válasz
Peterhappy #97641 üzenetére
ez a verseny, mondjuk egy badwaterhez hasonlóan teljes önszopatás, nem tudom emberek mit látnak bele. még a táj se szép.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97631 üzenetére
Brutalmeleg van. 30km lement ehgyomorra
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97599 üzenetére
Aze' keves a csillam...Kinvara 14 rzsaszin+csillam volt
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97599 üzenetére
Trollollooo
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97561 üzenetére
nagyon fasza helyszin, jo lenne
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97551 üzenetére
szep mennyiseg
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97548 üzenetére
Gyere le hozzam,egy kituzot lehet csak megszerezni,ezt fogja irni rajta:
"Van-e mar ver a vizeletedben?!"Millio lepes ha'
nalam eleg lesz 20 lepes,de az RENDES legyen
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97546 üzenetére
az a pleccsni megerne egy nemvaltoztato mutetet szerintem
kihivasokra ranezek akkor ugyis kellene meg ma valamit mocorogni
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Peterhappy #97518 üzenetére
Két éve én is a Rebel 2-ben futottam FM-t, 1:23-on belül. Aztán következő évben Vaporfly 2, javítottam ~25 mp-et (természetesen csakis a cipő érdeme). Majd idén lassabb voltam egy perccel, hiába Endorphin Elite volt rajtam. Ki érti ezt? Nesze neked szupercipő.
... (
)
Szóval könnyebb léptűeknek jó azért félmaratoni távra vagy kicsit többre is egy Rebel 2 szintű csillapítással, puhasággal rendelkező cipő, de nagyobb tömegnél, pláne lassabban, amikor már kijön a puhasága pl. sarokrészen (tehát nem fog úgy tartani, nem lesz elég stabil fáradó lábakkal), én azt mondom, inkább valami mást nézzen az ember. Aszfaltot feltételezve, mint útfelület. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97518 üzenetére
Akkor jobb,ha nem irom,hogy a mai 6x1000/800m-ben a 800m "piheno" 4:30-4:10 kozottire ment,ugy szolt ram Viktor ketszer is,hogy fogjam vissza magam
ADTA na..4:30-nal meg beszelgetunk,aztan azt veszem eszre,hogy 4:10-en mar csak en szovegelek,O mar liheg.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97411 üzenetére
Jo,de ha 15kg-vel konnyebb lenne nem maradt volna ereje bepotyogni ezeket a sorokat
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97387 üzenetére
nagyon "baba"
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97337 üzenetére
-
Alg
veterán
válasz
Peterhappy #97339 üzenetére
Javítani nem fogják, ráfizetéssel lecserélik egy refurbished-re.
Ha más nem segít, érdemes megnézni az óra oldalán a kis lyukakat és megpróbálni kipucolni valahogy - az vezet a barométer érzékelőhöz.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97337 üzenetére
szerintem nincs mar ra gari, eddig fel se tunt. (amazonos vasarlas.)
igy legalabb megkapom a szintemelkedos pleccsnit is a stravan
(hmm, a 2000m-bol 1000 megvan
ekkora vackot)
meg azert vagyok ilyen lassu, mert sok a szint -
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #97327 üzenetére
Ha jól számoltam, akkor ez 15 méter szint úgy 400 méteren(oda van írva, 10 méter szint 350 méteren)
De aztán megnéztem a tempót -
Never79
tag
válasz
Itt hol kell nézni az emelkedőt?
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Egy snassz-MEZEI keddi edzes kell neked,abbol az alfoldi fajtabol
van szivem semmit nem aggatunk rad
(Mate teltol 4kg-s mellenyben fogja csinalni,mert vannak celjaink! - meg mert 17eves)
-
tisn
addikt
válasz
nekem megbolondult a garmin
5km
213m szintet mer
elozo futasnal 170m-tez szeged, 20m szint sincs.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97324 üzenetére
szep neve van a szegmensnek
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #97316 üzenetére
De szigorúan a tegnapit, nem a frisset -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97316 üzenetére
ezjjooo
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97302 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97302 üzenetére
hmm, jol hangzik. meg valami csokiontet kellene hozza
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97262 üzenetére
aki podcastot hallgat az b*zi
bar mostanaban en is neha raszorulok, mert nincs mashogy az adott anyag
(meg 1.5x sebessegen is tul lassu)
elfelejtettek irni az ujsagirok?
-
válasz
Peterhappy #97245 üzenetére
hallgasd meg a podcastot. annyira egyedi ennek a hasznosulása, hogy ennyiből nem lehet eldönteni. abban például a 10000-es egység is elhangzik, ha jól emlékszem, mint ajánlott bevitel, de ezt majd visszahallgatom. plusz annyi más forrás van tájékozódni, ne ragadjatok le ennél a szögegyszerű webbetegnél.
szerk.: ahogy említi az úriember, az igény abszolút egyéni. megemelték a már az ajánlott adagot 4000 egységre, illetve hozott egy példát is, hogy volt olyan sportolója, akinek 10000 egységet kellett szednie, hogy kellő mértékben hasznosuljon és elég d-vitamint tudjon előállítani a szervezete. szóval szerintem ne álltassuk magunkat azzal, hogyegy kis futás elég lehet.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97245 üzenetére
https://www.webbeteg.hu/cikkek/pr/27170/mikor-kell-nyaron-is-d-vitamint-szedni
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97227 üzenetére
Az a hat db 400meter az elozo nap bemelegitett a tempora
-
tisn
addikt
válasz
ma tekertem a strandra 4 korul, 35 fok volt, kb. 12km szegedtol, ebbol 8km bicajut, nulla arnyekkal. na egy korombeli srac ott kocogott a tuzo napon, gratulaltam is neki. en a bicon majd megdoglottem, o meg ott szaladgal lazan
-
zaskar
senior tag
válasz
Peterhappy #97226 üzenetére
Ja, a 310XT? Akkoriban az egy menő órának számított
2009-ben vettem, a mai napig megvan és működik eredeti akkuval
Jól megfér egymás mellett a két generáció. [kép]
A Bondi már a második Hokám volt akkor, az első Mafatét hamar széttapostam. Ezen a versenyen meg nem volt annyira durva a terep, hogy az aszfaltos Bondi ne legyen elég.
Igen, ez a sütis dolog meglepett, mert ez a versenyeken annyira nem volt elterjedt szokás, inkább TT-ken szokott előfordulni. -
Alg
veterán
válasz
Peterhappy #97232 üzenetére
A Verity Sense tényleg nagyon jó cucc
Felkarra vagy könyék alá szoktam rakni, és befelé fordítva, ott kevesebb a szőrvékonyabb a bőr és közelebb vannak az erek.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #97232 üzenetére
Én Zsolttal egyezem, a pánttól úgy bevérzett a gyenge bőröm, hogy a mai napig ott a nyoma. Elég nekem az óra...
-
Lortech
addikt
válasz
Ja, aztán mindig eszembe jut, hogy tiniként 60mp alatt ment a 400 egy random tesiórán.
Illetve hogy van, aki a félmaratont lefutja ezen a tempón. pfNade nyomni kell, aztán lesz valami.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Fuhhh....csak arra gondoltam, hogy kánikulában pláne nem bírnék elviselni egy mellkaspántot magamon
-
válasz
Peterhappy #97198 üzenetére
köszi
a vitaminok elég kritikusak, a témában ezt hallgattam meg nemrég: [Ne egyél olyat, amit egy hároméves gyerek ne ismerne fel] ajánlom mindenkinek rászánni az időt
Vitaminok esetén kiemeli a D-vitamin, Magnéznium és Omega-3 fontosságát, hogy ezekből nagyon szar az ellátottságunk, illetve a spirulina jótékony hatását, ezt tervezem kipróbálni.
Sulinak meg egy MBA-t kezdtem el, online, de nagyon sok az anyag. reálisan nézve heti 12-14 óra ráfordítást igényel. nem gondoltam volna, hogy ennyire igénybe fog venni, de ez van ha már befizettem
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97168 üzenetére
fertozesgyanus
de lehet meguszod, ket hete nekem is volt, aztan mindenfele tunet nelkul visszamaszott.
kozben csinaltam a szokasosat, nem volt pihi. -
--Robi--
kezdő
válasz
Peterhappy #97155 üzenetére
Na ezt most nem tudom elképzelni.
Esetleg arra célzol, hogy hordjam a normál nadrágot alsó nélkül, a cájgot meg szigszalagozzam oda a lábamhoz?
A befőttes gumi szerepe még így is kétséges. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Peterhappy #97102 üzenetére
Így-így.
De a foci EB időszakában inkább a sör.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97019 üzenetére
sokszor elég komoly (akár korábbi országos bajnokok) futók az eladók, és azért hitelesebb olyan embertől cipőt vásárolni, aki maga is belerámol 2-3 ezer kilométert a cipőibe évente
tom is eladna egy halom ciposdobozt es fapapucsothulyesegnek hittem a batzban lefutott maratonista csavot erre ma a szegedi rekortanon egy 50 koruli ficko szandalban futott, a csaja rendes futocipoben volt.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97028 üzenetére
"Amikor mar futni sem birsz,csak jarsz...a haj ugyanugy tart"
-
Zoona
aktív tag
válasz
Peterhappy #97019 üzenetére
Ha a Hoka is ezt az érzetet adta volna, biztos próbáltam volna egy neutrális cipőt, de ez kényelmes volt nagyon.
Majd a következőnél már nézek olyat is, most bíztam az eladóban -
--Robi--
kezdő
válasz
Peterhappy #96985 üzenetére
Lany ezt egy pöttyet elnézte, a helyes választ te adtad meg. Jelenleg 1:18-am van. Már nem kell sok...
Figyelj, időm van, ráérek 10 év múlva is megfutni. Nem kell a dolgokat elkapkodni, az ember míg fiatal mindent akar, én is ilyen voltam, aztán rájöttem, hogy lassú víz partot mos, meg 43-at. -
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #96985 üzenetére
Peter: hát őőőő oké!
Szerintem Pepe dolgozik még rajta az idei évben... Úgy tippelem a 95-ös 400m-ert Pepe hozza kb. 170-172-es pulzussal. Edzésen elvileg annyi elég is lenne. Nálam jó hír, hogy nem esett be a hr a sérülés alatt
Pepe: ez dombos vidék! A lényeg az, hogy lefelé nem pihensz, hanem izomból tekersz -> így válik egy folyamatos 75 perces darálóvá
A HR nem igazán pihen közben. Csak magasabb az átlag, mint sima bicóval.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #96933 üzenetére
felek toled
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #96901 üzenetére
Akik már 20 fizetős versenyre ellocsolták a pénzt azoknak kevésbé van kedvük a 21.ért is fizetni....pláne egyre többet. Inkább kevesebbet ha egyáltalán még igénylik. Addigra már azok is tudnak versenymotiváció nélkül futni akik emiatt IS kezdtek versenyekre járni....vagy lemorzsolódtak és tömik magukat a sofa-n a tv előtt
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #96866 üzenetére
hat nem tudom a dehidratacio masnap reggel hatna?
nekem az fura, mas lehet szerintem. -
HKorn
veterán
válasz
50km körül volt, annyira nem vészesen hosszú, 130-as átlagpulzussal, 190-es maxhoz, nem éreztem, hogy szétcsaptam volna magam, ezzel. Hazaérve nem is voltam éhes, kicsit ettem, viszont keveset ittam, ez biztos. Valahogy szomjas se voltam. Legközelebb azért hazaérve bedobok egy sótabit, meg többet iszok. Rengeteget bírok izzadni, tegnap futottam terepen 18 fokban 1.5 órát, csavarni lehetett a pólómból meg a sapkámból a vizet. Namost képzeld ezt el 28-30 fokban. De én télen 0 fokban is vizes pólóban érek haza a futásról.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #96858 üzenetére
A cadence-el foglalkozz allandoan
nekunk mindketto kell porgos lepes + nagy lepeshossz
akkor lesz belole combos tempo.
Mi lejton szoktuk a cadence porgetest csinalni,meg ugye a gyorsitok is arra szolgalnak. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Magnezium-kalcium is kell,meg B6 nagy adag...ha ezek leurulnek csunyan takarekra vesz a szervezet...edzettseg ide-oda
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #96855 üzenetére
Ez a rendje,nalunk is akkor leszek a legboldogabb ha mar a tini csajok is le tudnak edzesen alazni
akkor jol vegeztem a dolgom.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #96851 üzenetére
ondjuk ilyen hölgyek társaságában nem nehéz ám élvezni az edzést.
Bár, azt hiszem, ha a hosszabb hajú leányzó futna előttem, igen gyorsan elszállna a pulzusomazt akartam kerdezni tomtol, hogy vallal e szemelyi futoedzoskodest. nem o, hanem a szurke ruhas kisjany
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #96851 üzenetére
Aaa,igy is olyan keves penzt kap,hgy meg ket helyen dolgozik
orulunk,hogy valamikor megcsinalja...ez legyen a legnagyobb gond
Luca-t mondod?Nem erned utolegy kor alatt kettot verne rad
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #96775 üzenetére
Mi itt Rebelt ugy meg nem nyugdijaztunk,hogy elfogyott volna a "talpa"
800-1000km sot neha tobb is,es a felso resz adja fel elobb.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #96672 üzenetére
En nem hallottam jokat a szazuhanyrol. Nagyon megoszlanak legalabbis a velemenyek, fogorvos berkekben is. Fogselyem + jobb szonikus fogkefe kombonal jobb nem kell.
asszony paredentologusa sem javasolta, hanem azt, amit te irtal kombot. -
--Robi--
kezdő
válasz
Peterhappy #96674 üzenetére
Meg ez furcsa. Minek Tomnak szájzuhany, talán belemegy az utcai por szájába és bepiszkolódik? A rekortánon nincs annyi por.
Esetleg csukott szájjal kell futni, így nem porosodik be a levesfúvója.
Hm, ez érdekes, akkor szájtusfürdőre is szüksége lesz.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #96674 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest