Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norby_42
aktív tag
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #97316 üzenetére
ezjjooo
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #97302 üzenetére
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #97302 üzenetére
hmm, jol hangzik. meg valami csokiontet kellene hozza
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #97262 üzenetére
aki podcastot hallgat az b*zi
bar mostanaban en is neha raszorulok, mert nincs mashogy az adott anyag (meg 1.5x sebessegen is tul lassu)
elfelejtettek irni az ujsagirok?
-
bandus
veterán
válasz Peterhappy #97245 üzenetére
hallgasd meg a podcastot. annyira egyedi ennek a hasznosulása, hogy ennyiből nem lehet eldönteni. abban például a 10000-es egység is elhangzik, ha jól emlékszem, mint ajánlott bevitel, de ezt majd visszahallgatom. plusz annyi más forrás van tájékozódni, ne ragadjatok le ennél a szögegyszerű webbetegnél.
szerk.: ahogy említi az úriember, az igény abszolút egyéni. megemelték a már az ajánlott adagot 4000 egységre, illetve hozott egy példát is, hogy volt olyan sportolója, akinek 10000 egységet kellett szednie, hogy kellő mértékben hasznosuljon és elég d-vitamint tudjon előállítani a szervezete. szóval szerintem ne álltassuk magunkat azzal, hogyegy kis futás elég lehet.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #97245 üzenetére
https://www.webbeteg.hu/cikkek/pr/27170/mikor-kell-nyaron-is-d-vitamint-szedni
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #97227 üzenetére
Az a hat db 400meter az elozo nap bemelegitett a tempora
-
tisn
addikt
ma tekertem a strandra 4 korul, 35 fok volt, kb. 12km szegedtol, ebbol 8km bicajut, nulla arnyekkal. na egy korombeli srac ott kocogott a tuzo napon, gratulaltam is neki. en a bicon majd megdoglottem, o meg ott szaladgal lazan
-
zaskar
senior tag
válasz Peterhappy #97226 üzenetére
Ja, a 310XT? Akkoriban az egy menő órának számított 2009-ben vettem, a mai napig megvan és működik eredeti akkuval Jól megfér egymás mellett a két generáció. [kép]
A Bondi már a második Hokám volt akkor, az első Mafatét hamar széttapostam. Ezen a versenyen meg nem volt annyira durva a terep, hogy az aszfaltos Bondi ne legyen elég.
Igen, ez a sütis dolog meglepett, mert ez a versenyeken annyira nem volt elterjedt szokás, inkább TT-ken szokott előfordulni. -
Alg
veterán
válasz Peterhappy #97232 üzenetére
A Verity Sense tényleg nagyon jó cucc
Felkarra vagy könyék alá szoktam rakni, és befelé fordítva, ott kevesebb a szőr vékonyabb a bőr és közelebb vannak az erek.[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
norby_42
aktív tag
válasz Peterhappy #97232 üzenetére
Én Zsolttal egyezem, a pánttól úgy bevérzett a gyenge bőröm, hogy a mai napig ott a nyoma. Elég nekem az óra...
Eat pasta, run fasta
-
Lortech
addikt
Ja, aztán mindig eszembe jut, hogy tiniként 60mp alatt ment a 400 egy random tesiórán.
Illetve hogy van, aki a félmaratont lefutja ezen a tempón. pf Nade nyomni kell, aztán lesz valami.Thank you to god for making me an atheist
-
xy.zsolt
őstag
Fuhhh....csak arra gondoltam, hogy kánikulában pláne nem bírnék elviselni egy mellkaspántot magamon
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
bandus
veterán
válasz Peterhappy #97198 üzenetére
köszi a vitaminok elég kritikusak, a témában ezt hallgattam meg nemrég: [Ne egyél olyat, amit egy hároméves gyerek ne ismerne fel] ajánlom mindenkinek rászánni az időt
Vitaminok esetén kiemeli a D-vitamin, Magnéznium és Omega-3 fontosságát, hogy ezekből nagyon szar az ellátottságunk, illetve a spirulina jótékony hatását, ezt tervezem kipróbálni.
Sulinak meg egy MBA-t kezdtem el, online, de nagyon sok az anyag. reálisan nézve heti 12-14 óra ráfordítást igényel. nem gondoltam volna, hogy ennyire igénybe fog venni, de ez van ha már befizettem
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #97168 üzenetére
fertozesgyanus
de lehet meguszod, ket hete nekem is volt, aztan mindenfele tunet nelkul visszamaszott.
kozben csinaltam a szokasosat, nem volt pihi. -
--Robi--
kezdő
válasz Peterhappy #97155 üzenetére
Na ezt most nem tudom elképzelni.
Esetleg arra célzol, hogy hordjam a normál nadrágot alsó nélkül, a cájgot meg szigszalagozzam oda a lábamhoz?
A befőttes gumi szerepe még így is kétséges. -
ígyvanferi
addikt
válasz Peterhappy #97102 üzenetére
Így-így. De a foci EB időszakában inkább a sör.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #97019 üzenetére
sokszor elég komoly (akár korábbi országos bajnokok) futók az eladók, és azért hitelesebb olyan embertől cipőt vásárolni, aki maga is belerámol 2-3 ezer kilométert a cipőibe évente
tom is eladna egy halom ciposdobozt es fapapucsothulyesegnek hittem a batzban lefutott maratonista csavot erre ma a szegedi rekortanon egy 50 koruli ficko szandalban futott, a csaja rendes futocipoben volt.
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #97028 üzenetére
"Amikor mar futni sem birsz,csak jarsz...a haj ugyanugy tart"
-
Zoona
aktív tag
válasz Peterhappy #97019 üzenetére
Ha a Hoka is ezt az érzetet adta volna, biztos próbáltam volna egy neutrális cipőt, de ez kényelmes volt nagyon.
Majd a következőnél már nézek olyat is, most bíztam az eladóbanDiablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
--Robi--
kezdő
válasz Peterhappy #96985 üzenetére
Lany ezt egy pöttyet elnézte, a helyes választ te adtad meg. Jelenleg 1:18-am van. Már nem kell sok...
Figyelj, időm van, ráérek 10 év múlva is megfutni. Nem kell a dolgokat elkapkodni, az ember míg fiatal mindent akar, én is ilyen voltam, aztán rájöttem, hogy lassú víz partot mos, meg 43-at. -
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #96985 üzenetére
Peter: hát őőőő oké! Szerintem Pepe dolgozik még rajta az idei évben... Úgy tippelem a 95-ös 400m-ert Pepe hozza kb. 170-172-es pulzussal. Edzésen elvileg annyi elég is lenne. Nálam jó hír, hogy nem esett be a hr a sérülés alatt
Pepe: ez dombos vidék! A lényeg az, hogy lefelé nem pihensz, hanem izomból tekersz -> így válik egy folyamatos 75 perces darálóvá A HR nem igazán pihen közben. Csak magasabb az átlag, mint sima bicóval.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96933 üzenetére
felek toled
-
xy.zsolt
őstag
válasz Peterhappy #96901 üzenetére
Akik már 20 fizetős versenyre ellocsolták a pénzt azoknak kevésbé van kedvük a 21.ért is fizetni....pláne egyre többet. Inkább kevesebbet ha egyáltalán még igénylik. Addigra már azok is tudnak versenymotiváció nélkül futni akik emiatt IS kezdtek versenyekre járni....vagy lemorzsolódtak és tömik magukat a sofa-n a tv előtt
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96866 üzenetére
hat nem tudom a dehidratacio masnap reggel hatna?
nekem az fura, mas lehet szerintem. -
HKorn
veterán
50km körül volt, annyira nem vészesen hosszú, 130-as átlagpulzussal, 190-es maxhoz, nem éreztem, hogy szétcsaptam volna magam, ezzel. Hazaérve nem is voltam éhes, kicsit ettem, viszont keveset ittam, ez biztos. Valahogy szomjas se voltam. Legközelebb azért hazaérve bedobok egy sótabit, meg többet iszok. Rengeteget bírok izzadni, tegnap futottam terepen 18 fokban 1.5 órát, csavarni lehetett a pólómból meg a sapkámból a vizet. Namost képzeld ezt el 28-30 fokban. De én télen 0 fokban is vizes pólóban érek haza a futásról.
Run&Ride
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96858 üzenetére
A cadence-el foglalkozz allandoan nekunk mindketto kell porgos lepes + nagy lepeshossz akkor lesz belole combos tempo.
Mi lejton szoktuk a cadence porgetest csinalni,meg ugye a gyorsitok is arra szolgalnak.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
Magnezium-kalcium is kell,meg B6 nagy adag...ha ezek leurulnek csunyan takarekra vesz a szervezet...edzettseg ide-oda
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96855 üzenetére
Ez a rendje,nalunk is akkor leszek a legboldogabb ha mar a tini csajok is le tudnak edzesen alazni akkor jol vegeztem a dolgom.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96851 üzenetére
ondjuk ilyen hölgyek társaságában nem nehéz ám élvezni az edzést.
Bár, azt hiszem, ha a hosszabb hajú leányzó futna előttem, igen gyorsan elszállna a pulzusomazt akartam kerdezni tomtol, hogy vallal e szemelyi futoedzoskodest. nem o, hanem a szurke ruhas kisjany
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96851 üzenetére
Aaa,igy is olyan keves penzt kap,hgy meg ket helyen dolgozik orulunk,hogy valamikor megcsinalja...ez legyen a legnagyobb gond
Luca-t mondod?Nem erned utol egy kor alatt kettot verne radThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96775 üzenetére
Mi itt Rebelt ugy meg nem nyugdijaztunk,hogy elfogyott volna a "talpa" 800-1000km sot neha tobb is,es a felso resz adja fel elobb.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96672 üzenetére
En nem hallottam jokat a szazuhanyrol. Nagyon megoszlanak legalabbis a velemenyek, fogorvos berkekben is. Fogselyem + jobb szonikus fogkefe kombonal jobb nem kell.
asszony paredentologusa sem javasolta, hanem azt, amit te irtal kombot. -
--Robi--
kezdő
válasz Peterhappy #96674 üzenetére
Meg ez furcsa. Minek Tomnak szájzuhany, talán belemegy az utcai por szájába és bepiszkolódik? A rekortánon nincs annyi por.
Esetleg csukott szájjal kell futni, így nem porosodik be a levesfúvója.
Hm, ez érdekes, akkor szájtusfürdőre is szüksége lesz.
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96674 üzenetére
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96672 üzenetére
fogselyem nem jatszik teljesen,mert mar van olyan fogpotlasom,ahol nem lehet hasznalni...na akkor olvasgatok tovabb
Termeszetesen ajanlasodra azert egy ures dobozt veszek,biztos,ami biztosThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96637 üzenetére
az se jo, nem latom egyben a statokat
az meg feltuno, ha nincs napi 2-4 ora mozgas, gyanus leszkenytelen vagyok huseges maradni
-
sherlock82
senior tag
válasz Peterhappy #96632 üzenetére
Igen, igazad lett, találtam valami angol nyelvű help - et és az volt amit mondtál. nagyon köszönöm !
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96588 üzenetére
Neked meg olyan kockat csinalunk,hogy egyik fele MAX terheles,masik fele DOBJ UJRA
-
veterán
válasz Peterhappy #96590 üzenetére
Na mar alakul, akkor ezek a recovery napra?
Ha mar majdnem tudok jarni, akkor szombaton az 50-es matra seta, jovo het vegen meg a 45km majdnem setalva total realis celok, azert dobok parat, hogy biztosra menjek.Everybody lies.
-
Peterhappy
őstag
@Zsolt: Áhhh, még meló van, csak ki kellett engedni a fáradt gőzt
Cirmiét meg valahogy így képzelem
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
.... ha ennyire pihent vagy és ráérsz....tessék kimenni tekerni
[ Szerkesztve ]
-
norby_42
aktív tag
válasz Peterhappy #96552 üzenetére
Szerencsére nem mindenki tücsök-mentalitással él, hanem gondoskodik a családjáról, gyerekeiről, a jövőről, de te azért most belehúztál
Eat pasta, run fasta
-
sherlock82
senior tag
válasz Peterhappy #96552 üzenetére
Reálisan látod a dolgokat. Én sajnos régen beleestem a svájci frankos dologban, amiből sikerült pár éve teljesen kilábalni. Ahhoz képest sokkal jobban élek. Nem járok sítáborokba, távoli helyekre nem járok üdülni, nincs több milliós autóm, de nagyjából amit szeretnék megveszem magamnak. Párom is kb annyit keres mint én és tudunk tartalékolni is . Pl. Ha az ember nem dől bele a reklámok csapdájába vagy nem rendel rendszeresen ételt akkor nem folyik ki a pénz a keze közül. Miután eltudja dönteni az ember hogy mi a különbség a meg kell venni vagy a jó lenne megvenni közt már nagyot lépett előre.
Évente 1 - 2 alkalommal eltudunk menni nyaralni a józan ész határain belül. Somogy megyében ahol lakom nem egy gazdag hely, de amikor erre arra járok az országban sajnos néha összeszorul a szívem, és ilyenkor jut eszembe, hogy nagyon jó helyen vagyunk mi itt ahol élünk.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96546 üzenetére
aze' nem egyszeru ilyen nyomasban elni
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96541 üzenetére
Remelem megfizetik rendesen a munkadat
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96535 üzenetére
Aztán mikor este negyed nyolckor leültem reggelizni, már éreztem, hogy ez nem így lesz.
azert ennyire ne feszulj be a dietara
reggelizhetsz, ebedelhetsz idoben -
tomcica
Topikgazda
100eve legeny koromban nem egettem igy a gyertyat,ahogy elsz
-
xy.zsolt
őstag
Kihagytad a melóba oda-vissza bringázást is a 7en, pedig mindjárt máskép festene úgy az összkép
-
Studi
veterán
válasz Peterhappy #96534 üzenetére
Le kell pörgetni körönkénti/kétkörönkénti váltással, akkor nem kezdesz elsavasodni, nem merevedsz le a pihenésben.
-
tisn
addikt
Így maradt a ma hajnal, de 2:00-kor azt mondta a belső órám, hogy rohadjak meg - és úgy 4:30 körül tudtam neki visszavágni,
akkor kellett volna elmenni futni.
stressz, vagy mi miatt nem tudtal aludni? -
SirRasor
addikt
válasz Peterhappy #96509 üzenetére
Köszi
"ezekből lehet tanulni" EBBŐL UGYAN NEM Elrettentő példának írtam be, hogy ilyet ne csináljon senki.Amúgy:
De ma van a futás világnapja (Garmin kitűző!), úgyhogy kimegyek egy 10k-ra (5 óra alvás után )
Csak hogy mennyire fáradt vagyok: tegnap annyira szomorú voltam, hogy lemaradtam 5.én, szerdán a futás világnapjáról...aztán reggel ránéztem az órára[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
xy.zsolt
őstag
válasz Peterhappy #96510 üzenetére
Nem Degecen születtél?
Amúgy mi frász az a LX ? 60? ...mert akkor már inkább LVI
Jah, hogy a vo2max 60 ehhez csak vénnek, vékonynak és jó keringésűnek kell lenniAz órás megjegyzésed osztom....ha az én FR235öm stabilan mér egyenletes tempón és intervalnál is csak ritkán (1x pár mp-re/alkalom) akkor az újabb modellek sem lehetnek rosszabbak.....max az anatómiai eltérés indokolhat több hibát és emiatt kar vagy mellkaspánt használatot.
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz Peterhappy #96510 üzenetére
Suhanj6-ra össze lehetne hozni valami csapatot, szimpatikus móka, de 6 órát nem futnék egyedül.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96509 üzenetére
LX Zsolt kedvéért rakta bele a Garmin, másnál nem is működik jól
regen az index valogatott topikban volt "hetigeci" dij a legnagyobb oltasert, szerintem ezt most te vitted -
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96459 üzenetére
Azt mondod bort iszok es vizet predikalok?
-
Studi
veterán
válasz Peterhappy #96459 üzenetére
Touché...
szerk: mondjuk pofám befogom, épp most újítottam egy női Vomero 17-es, 44,5-es méretben. Mondjuk nem szeretnék azzal a csajjal randizni akinek ekkora lába van.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96419 üzenetére
grat az szep
-
jimpo
senior tag
válasz Peterhappy #96420 üzenetére
Nálam ufo mindenki, aki a Coopert 3k felett futja.
Nemenként, életkoronként egy bizonyos táv felett mindenki az.
A profi atléták meg más világ....A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96408 üzenetére
Hány szaz km lett?
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96407 üzenetére
Most jobban rá vagyok éhezve, mint a női bájakra
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96356 üzenetére
Köszi rendes vagy
Ma pl. Asszony jogacsoportjaval volt bicajtura, minden csaj hozott egy tal sutit/pogit. Mindent is megettem a grillezett cuccok mellett...
Szóval nem olyan szép az, mint lefested...
-
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #96356 üzenetére
Táplálkozás? Mi a gond? Még nyuszi is van
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96294 üzenetére
Aaaaz igen
Ahogy elnezem a testzsir%-ot nem sok kakaoscsigat szokott enniThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tisn
addikt
soha nem fogok ilyen idot futni, nem hogy 75 evesen. durva.
-
Lortech
addikt
Ehhez 75 év kellett neki? Én 38 alatt összehoztam. Pffff.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96260 üzenetére
Felig mar szinte gep vagy -> TermiNandor :
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96264 üzenetére
koszonjuk
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96260 üzenetére
hat, szerintem meg ez a kemeny
nekem meg toresem se volt. -
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96249 üzenetére
kedvencem most az autopalya feluljaro. vegig bicajut van, de egy 1.5km-es szakasz ezen visz at.
elotte utana bicajut, de itt autok/kamionok kozott lehet csak atmenni, van 60-as tabla de leszarjak. a vegen a korforgalomban is nagyon ovatosnak kell lenni, nem foglalkoznak a bicosokkal.
ha eccer nem irok tobbet, valoszinuleg itt utottek el.
-
tisn
addikt
detto. ovatosnak kell lenni. mar 2x is elutottek, bicajuton, szabalyosan
volt sajat hibas pofara eses is jo par, a bicaj veszelyes uzem. inkabb fussatok -
LanyUs
senior tag
Annál még az erdő mélyén is biztonságosabb Nem beszélve a stressz faktorról, amit okoz. Az ember már idegesen ér be a munkába vagy haza... Óvatosan! Ja és köszönöm a jégkrémet
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96246 üzenetére
Latod hova vezet,ha tul sokat engedunk neki,hat leesik a bicajrol
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96241 üzenetére
Lofutyit kap jutalmat erte,jegkrem mi?! szepen csak sorjaban,eloszor is takaritsa meg a bringat...nem is kerdeztem,remelem annak nem lett baja?!
-
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #96214 üzenetére
Házit még nem ettem! Ma hajnalban viszont tekertem egy pörgőset és szinte már otthon voltam, amikor belecsúsztam egy vízmosásba a földesen. Lassítottam, de elkaptam a sípcsontommal egy földhantot. Bedagadt, most felpolcoltam. Futásban pár nap pihenő Sebészetre nem megyek vele, viszont dolgozni se tudtam bemenni. Jég és krém segített. Lett rajta egy nyílt seb is.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96214 üzenetére
biztos veletlenul
-
Studi
veterán
válasz Peterhappy #96146 üzenetére
Nana, PB az minden távon PB!
Ha már PB, a szombati 200km tekerés után nekimentem egy Garmin Greg tempó edzésnek, 25 percet kellett volna 4:30 körül futni. Mivel az 5k PB-m az 4:28 (volt), így úgy gondoltam ha megy, akkor egyúttal abból is lehet kicsit faragni.
Nem mondom, hogy 2-3 kör után nem éreztem azt, hogy hagyom a fenébe az egészet, de igazából fejben a "csak még egy kör" gondolattal lódultam neki minden fordulónak a 400-as rekortánon. Végül olyannyira nem fájt, hogy a végére kicsit sikerült emelni is a tempót, 4:22-es átlaggal ment le a 25 perc, így elég erős, 28 másodperces javítás lett az 5K legjobbamon. 44 perces 10k a beállított cél, szóval ehhez még 19 percet kellene hozzátenni.
Strava link -
veterán
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96146 üzenetére
fogd meg a sorom
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #96136 üzenetére
en nem is ertem miert nem vesztek 2-3 cipot 11ezer ft-ert Annyiert egy kort nem rendelsz a kocsmaban Nem penz,meg akar kesobb el is lehet adni 15-20-ert is,ha ugy all.
Szova ilyenkor a motto: "KOSARBA"There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
norby_42
aktív tag
válasz Peterhappy #96136 üzenetére
Elfogyott, de a sárga Kinvara nagyon idegesít
Eat pasta, run fasta
-
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #96009 üzenetére
Na és ugye volt meg egy kihívás. Bringás barátom 9 évvel ezelőtti futó csúcsformában 05:29 atlagot ment odafigyelve kajára 75 kg mal 32 évesen. Nem tudtam megverni, ellenben a 7 évvel ezelőtti 05:44-es idejét igen. Már nem fut csak teker.
Kar volt azért az utolsó előtti hegymenetert de ott akkor sem futok fel ha Tom szijjal veri a hátam. Kész volt a combom[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz Peterhappy #95956 üzenetére
Kösz a tippet én is, megyek is bevásárolni a holnapi versenyre.
[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
Ez jónak tűnik. Betartom! Köszönöm a segítséget!
-
norby_42
aktív tag
Ha meg tüsszent egyet, akkor tényleg lemarad mindenki...
Eat pasta, run fasta
-
tisn
addikt
csak osszehozzuk neki azt az elso helyet, ha
belehalberosal is. -
tomcica
Topikgazda
Az ilyennek minek az ellenseg
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #95918 üzenetére
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #95795 üzenetére
Nike Elite Dri-fit a teli vastagabb, Craft bokazokni a tobbire.
[link]
Ez naluk egy altalanos (CORE) zokni,van nekik futasra masfele,de azok felenk aranyarban vannak.Ez viszont 3par 6000ft. Az se hugye-xare van,de nekem megeri az arat.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
joysefke
veterán
válasz Peterhappy #95796 üzenetére
Köszi! A BS meghívó már megvan
-
veterán
válasz Peterhappy #95770 üzenetére
Everybody lies.
-
Studi
veterán
Én mindig a legvékonyabb Decathlonost, Run900. Normál szárral, vagy titkozokniként. Télen sem használok vastagabbat, se gyapjút.
-
xy.zsolt
őstag
Én konkrétan mindig a még tiszta zoknit választom .....kb mindegy milyen. A VN2 FM, VN1 WTR mezítláb is meleg lenne nekem 20+°c-ban.
btw, köszi a kedves jelzőt
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz Peterhappy #95753 üzenetére
Én meg lehet eladom az outit mielőtt (az ob után) a triatlon rövidtáv gondolata egyáltalán megfordulhatna a fejemben. Körözget már az ujjam az enter felett
Maradna a matuzsálem merida monti....tekerni azzal is lehet "gyök2-vel" (na jó azzal is mentem már 40kmh-s strava szegmenst síkon, bekönyökölve ) ....ami a keresztedzés/reco célomnak pont megfelelne.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Peterhappy #95756 üzenetére
Annyira kitartott, hogy ma crew tagkent attam enni a befutoknak estig Jovore az elso napra jelentkezek, a masodikon meg futkarozhatok. Egesz hangulatos volt a hatteret latni, meg sok emberrel talalkozhattam, akivel egyebkent nem nagyon beszelnek.
#95731 ballazol
Igen, szerencsénk volt az időjárással a nagy távosokhoz képest.#95749 Studi
#95745 ígyvanferi
Opció volt még a null km-es Saucony Ride 15 TR, de nem mertem bevállalni.
Meg az aszfaltos cipőim, amikkel esélyem sincs a saras-csúszós lefeléken.
Utolsó mentsvár a félig kiszakadt felsőrészű korábbi terrexem, amivel nagyon jókat mentem.
A jobb lábam achillesét nyomja a speed pro és nem tudom, hogy a lábamnál a hiba, vagy a cipőben. Az, hogy pont Vörös-kő utáni lefelén is kb amator kirandulo tempoban szenvedtem le magam, pedig altalaban kb repulok, sokat leir a helyzetbol.A szakaszokat nem néztem át rendesen, általában az aszfaltos részeknél ha nincs szint, nincs gondom, elfutok mellette a füvön vagy kavicson, de itt konkrétan nem volt semmi, csak aszfalt, benéztem.
Mondjuk annak a futonak a beszamolojara kivancsi lennek, akit barefoot 5 ujjas ccipoben lattam felszallni a buszra.
A 111km-es tav nyertese mekkora peldakep ember, ugy setalgatott meg kavezgatott, sztorizgatott emberekkel, mintha csak most jott volna a reggeli piacrol, nyoma se volt rajta a tavnak
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Chuck Norris
senior tag
A szívemnek szép katalán szerelmének biztos volt gumija 😀
-
norby_42
aktív tag
Én is tanulok, ma már vittem vizet
Most a legjobb futni, nincs még az a dögletes meleg, de már minden zöld, láttam rókát, nyulat, és érik a cseresznye
@Pttypang: én ugyan nem megyek végül, de ajánlom figyelmedbe a Bükki Nyúlsz versenyt!
Eat pasta, run fasta
-
Studi
veterán
válasz Peterhappy #95716 üzenetére
Csak a baj van velük...
-
Studi
veterán
válasz Peterhappy #95623 üzenetére
Amúgy van offline boltja a sneaknrunnak, lehet ott próbálni. (Árkád)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest