- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottorei
tag
válasz
Lortech #95451 üzenetére
én most vettem 30 ezerért zoomx ultrafly trail-t. Trabuco-im voltak de a legújabbakat nagyon elszúrták (parndorf tele van velül leárazva a kutyának se kell), pega trail 4 volt a télre (gore), ez meglepően bevált pedig nekem a pega nem jó alapesetben (mondjuk a shield is nagyon más mint az alap).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest