Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
Ezennel én is gratulálok minden Félmaratont futónak.
Remélem mindenki más is kiszaladt egy körre.
Nekem is megvolt a hosszú. 18,77 kilométer lett, benne a tervtől eltérően 18x400R400 helyett, 9x400+400 R120s lett.
Az első 400 méter átlagosan 305W körül a második 320W környékén. A köridőket hagyjuk, kicsit fújt a szél.
A depózás jól működött. Vittem egy zacskót magammal, meg fél liter melegebb vizet egy flakonban amibe került egy sótabletta is. Két 500ml Soft flask félig töltve keverékkel, 500ml-ben Multi Hypotonic Drink mojito 2 pumpa, 25g i:am Mineral + Energy Drink Power. Ezt szürcsöltem a "munka" végzése közben.
A zacsiba a bemelegítés után belekerült a felsőm amibe belecsavartam a vizet, hogy ne hűljön ki mire végzek. Letettem egy nagyobb fűcsomóhoz, majd nekiláttam a minőségnek. Elég jól ment érzésre, bár azért néha be esett a teljesítmény. Meg volt túltolás is benne, akarom mondani tempó váltás.
Kicsit sikerült túl öltöznöm így kb olyan volt mint mikor hirtelen bejön a meleg idő és izzadol.A pulzus kapta a lazában is miatta.
Jelentem a végén mikor magamra vettem a felsőm a víz már nem volt meleg. Igaz jobb mint ha 2.3 °C lett volna, mint az Átlagos hőmérséklet.4°C-on tetőzött a gyönyör.
Egyébként adta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Last Epoch
- Dark Souls sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kuponkunyeráló
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett - 3 akku, garancia, Care Refresh
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI FPV Combo drón + Goggles V2 szemüveg
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest