Új hozzászólás Aktív témák

• Agony

aktív tag

válasz emvy #58499 üzenetére

Telefonok esetében azért szerintem erősen meg kell fizetni a márkát, de ez minden más esetében is így van. Ezért olyan versenyképesek a kínai feltörekvő?! gyártók mint a Xiaomi, Realme és társai, akik valóban szinte nullán adják a készüléket. Gyanítom ez is közrejátszott abban, hogy az LG is elengedte a mobilokat, a SONY is épp csak ellavírozgat.

Pont most tartok ott, hogy 3 éves a Huawei P20 Pro-m és nem tudom mire váltanék ha behalna. Apple ökoszisztémába nem akarok belépni, Huaweit kinyírták, Samsung meg a sok bloatware miatt nem igazán szimpatikus... úgyhogy remélem bírja még a kis P20 1-2 évig. :D

Érdekes amúgy, hogy a háznál tartott padok is csak erre felénk számítanak kuriózumnak. Benne vagyok külföldi pados csoportokba és sokkal elérhetőbb áron, sokkal jobb szolgáltatáscsomaggal vannak a padok. Pl. Norcitrack padokból, kerékpárokból is olyan akciók vannak amcsi áruházakban, hogy csak lesek. Van hogy 1000$-ért vesznek meg olyan padot, ami itthon 1 millióba kerül... de ott épp akciós a Wallmartba. :U
    És akkor nem is beszélve arról, hogy ott házhoz viszik, házhoz megy a szerelő javítani, stb... ami mind benne van a futópad árába, nálunk meg is egy extra.

Kb olyan mint az iPhone esetében volt régen (vagy talán még most is), hogy külföldön sok több Apple szolgáltatást lehetett használni és azért vették az emberek, mert baromi sokodalú volt a készülék... itthon meg vették mint a cukrot baromi drágán, fele annyi szolgáltatással, mert (azt hitték) státusz szimbólum. :D

Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák