- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
kaloriabazis.hu
telora is van appjuk, avval sokkal könnyebb számolgatni.
Én juli 28án kezdtem bele 103,9kg-ról , cukor, liszt elhagyás eleinte, és heti 2-3 sport (többnyire futás)
most vagyok 91,3kg, heti 5-6 sport, ebből 3 futás.
kcaloriával kapcsolatban: 1500kcal alatt legyél minden nap. és ha mozogsz durván elindul lefele.
reggelire, kávé (minden nélkül) vagy zöldtea. Ebédre hús, salátával ,vacsira szintén mehet ez.
krumplit, rízs felejtsd el, max barna rízst egyél.
gyümölcsből én étkezések közötti "nassolásképp" 1-1 alma elfogyasztását javasolomjoghurtnak javaslom: én speciel ezt ettem tegnap vacsira: 0,5literes natúr joghurt (lidl) + fél zacskó fagyasztott áfonya (lidl 500g/2) beleboritod, és így eszed. kurva finom, nincs hozzáadott cukor és egészséges. Lidl-ös fagyasztott áfonya elég jó minőség, persze ha van friss, az még jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- LG LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest