Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
kaloriabazis.hu
telora is van appjuk, avval sokkal könnyebb számolgatni.
Én juli 28án kezdtem bele 103,9kg-ról , cukor, liszt elhagyás eleinte, és heti 2-3 sport (többnyire futás)
most vagyok 91,3kg, heti 5-6 sport, ebből 3 futás.
kcaloriával kapcsolatban: 1500kcal alatt legyél minden nap. és ha mozogsz durván elindul lefele.
reggelire, kávé (minden nélkül) vagy zöldtea. Ebédre hús, salátával ,vacsira szintén mehet ez.
krumplit, rízs felejtsd el, max barna rízst egyél.
gyümölcsből én étkezések közötti "nassolásképp" 1-1 alma elfogyasztását javasolomjoghurtnak javaslom: én speciel ezt ettem tegnap vacsira: 0,5literes natúr joghurt (lidl) + fél zacskó fagyasztott áfonya (lidl 500g/2) beleboritod, és így eszed. kurva finom, nincs hozzáadott cukor és egészséges. Lidl-ös fagyasztott áfonya elég jó minőség, persze ha van friss, az még jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Escape from Tarkov
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest