Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Cooler Master topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Üdv!! Tegnap este kimentem egy futópályára Egerbe.
Kinn volt egy fősulis fiatal atletika tanárnéni... Figyelgettem, oktatott egy másik csajszit... Kicsit furcsa alakja volt a tanárnéninek de olyan vádlija volt a vékonyságához képest... Aztán elkezdett futni oktatásképp, csak néztem...
Egy ideig figyeltem, aztán a végén odamentem megkérdezni hogy vállal oktatást is?? Kicsit meglepődött, biztos nem kerdezték még tőle.
Kerdezte milyen távot szeretnék, mondtam 10 k m egyelőre, ja akkor hosszabb táv :mondta. Ő inkább rövidebb távot oktatott, látszott is az edzésükön. Viszont futótechnikában meg haékonyságban tud segíteni... Mondta minden este kinn szokott lenni, ott megtalálom...
Szerintetek?? Érdemes lenne kicsit okulni??
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest