Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
deicide #14768 üzenetére
Én végigtoltam még tavaly 16 órás tekerést. Nagyjából az jött ki, hogy hosszú távon mindenképp a lassú szénhidrát, zsír, fehérje, stb... a nyerő. A gyors szénhidrátot (szőlőcukor, banán, stb.) nem tolerálja az emésztésem, és átfolyik rajtam fél-egy óra alatt, ami miatt nagyon gyorsan eléhezek, és túl sokat kell figyelni a kajálásra. Futásnál az aszalt gyümölcs és a házi füstölt szalonna vált be, a cukros löttyök nekem nem fekszenek. Szerintem is egyén függő lehet, nekem pl kell 2 óra az emésztéshez, különben nagyon felkavarja a gyomrom az edzés. Közben csak keveset eszek, ha nem muszáj, és inkább kevés hosszabb víz ivást tartok, mint sokszor rövidebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Magisk
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Proxmox VE
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest