- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
deicide #14768 üzenetére
Én végigtoltam még tavaly 16 órás tekerést. Nagyjából az jött ki, hogy hosszú távon mindenképp a lassú szénhidrát, zsír, fehérje, stb... a nyerő. A gyors szénhidrátot (szőlőcukor, banán, stb.) nem tolerálja az emésztésem, és átfolyik rajtam fél-egy óra alatt, ami miatt nagyon gyorsan eléhezek, és túl sokat kell figyelni a kajálásra. Futásnál az aszalt gyümölcs és a házi füstölt szalonna vált be, a cukros löttyök nekem nem fekszenek. Szerintem is egyén függő lehet, nekem pl kell 2 óra az emésztéshez, különben nagyon felkavarja a gyomrom az edzés. Közben csak keveset eszek, ha nem muszáj, és inkább kevés hosszabb víz ivást tartok, mint sokszor rövidebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged