Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz Vegha #73 üzenetére

Telefonon beszeltem a bacsival, azt mondta, hogy nagyon jo gep mindenkeppen vegyem meg :DDD

Kihozta, tenyleg patent, nagyon korret volt, poc roff indul megy mint a meszes, nem fustol, nem csorog, kicsit paraztam tole, de tenyleg nagyon korrekt volt az elado.

Kb bokaig er a borostyan csak tele van kar vastagsagu agakkal meg epitesi tormelekkel ,uvegszilankkal minden. Az egesz haz ki lett belezve es ujra lett epitve de a genyok az epitesi tormelek tetejere csak raszortak 30 -50 centi mulcsot azt csa. Amikor kimentem megnezni ugye nem vettem eszre, de amikor bekoltoztunk es megprobaltam kipucolni akkor kiderult a disznosag.

A kaszalo is eleg jo allapotban van, de felek a kovektol meg a beton daraboktol, felteglaktol meg a csomo szemettol. Szerintem 2 teljes keri grill van darabokba szetszorvailyen kazan lemez vastagsagu :W

Kezzel at lehetne menni rajta de 2800 negyzetmeter kb soha nem lesz kesz. Ezzel meg talan ki lehetne huzni z nagyreszet, hogy legalab lassam mi van a borostyan alatt.

Új hozzászólás Aktív témák