Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hasman

tag

válasz Tomix24 #3256 üzenetére

Hát igen, ez is egy szemlélet.
    A szerkesztést tényleg nem kell túlzásba vinni, jobb ha a felvétel magáért beszél.
    Feliratot én csak ritkán tennék fel, átmenetes snittek esetén, témaváltáskor apró betűkkel allúra, mint valami angol felirat, hogy a képet ne zavarja, és maga a videó elején, hogy mégis mikor volt, kik mentek, hova mentek, milyen rendezvény volt.
    Esetleg egy kisebb menü, amely a feliratozott részek között navigál (témaváltás).
    Maga a szerkesztésnél az a nehezebb számomra, mikor a sok kis snittből csinálsz egy nagy videót, és annak az elrendezése milyen szisztéma szerint történjen.
    Oké vannak ökölszabályok, hogy a távolitól a közelire stb. de ez nem elég :D mivel még nem volt szerencsém a szerkesztésbe belemenni különösebben (kevés szerkeszthető anyag) így nem tudok a szerkesztésről semmit, csak elképzeléseim vannak, valamint ismerkedem a videószerkesztővel. De az jelenleg nagyon bonyolult számomra :D de akkor is ki fogom tanulni, ahogy azt a photoshoppal is tettem :D
    egyébként szerkesztéshez is adobe terméket szeretnék alkalmazni, a premiere pro cs5-öt
    Be kellene újjítsak egy diktafont is :D nagyon jó lenne összefüggő hang pl a tenger morajlásáról (ahol én voltam/leszek) nem internetről lopott anyagot használni

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák