Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hasman
tag
válasz
Tomix24 #3256 üzenetére
Hát igen, ez is egy szemlélet.
A szerkesztést tényleg nem kell túlzásba vinni, jobb ha a felvétel magáért beszél.
Feliratot én csak ritkán tennék fel, átmenetes snittek esetén, témaváltáskor apró betűkkel allúra, mint valami angol felirat, hogy a képet ne zavarja, és maga a videó elején, hogy mégis mikor volt, kik mentek, hova mentek, milyen rendezvény volt.
Esetleg egy kisebb menü, amely a feliratozott részek között navigál (témaváltás).
Maga a szerkesztésnél az a nehezebb számomra, mikor a sok kis snittből csinálsz egy nagy videót, és annak az elrendezése milyen szisztéma szerint történjen.
Oké vannak ökölszabályok, hogy a távolitól a közelire stb. de ez nem elégmivel még nem volt szerencsém a szerkesztésbe belemenni különösebben (kevés szerkeszthető anyag) így nem tudok a szerkesztésről semmit, csak elképzeléseim vannak, valamint ismerkedem a videószerkesztővel. De az jelenleg nagyon bonyolult számomra
de akkor is ki fogom tanulni, ahogy azt a photoshoppal is tettem
egyébként szerkesztéshez is adobe terméket szeretnék alkalmazni, a premiere pro cs5-öt
Be kellene újjítsak egy diktafont isnagyon jó lenne összefüggő hang pl a tenger morajlásáról (ahol én voltam/leszek) nem internetről lopott anyagot használni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...