Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cancer

senior tag

Én is azt vallottam, hogy fényképezőgépet fényképezni, kamerát videózni... smost van egy 550D-m és nagyon bejön a HDSLR! Még kitobikkal is kis gyakorlással fel lehet venni a versenyt szerintem bármelyik camcorderrel. (Hozzá teszem eddig az egyetlen sportesemény foci volt, amit videóztam) Ráadásul nekem a HG10-ből hiányzott a gyűrűs MF. (Nah, most megkaptam...lényegében csak az van...) :)

Egy kérdésem viszont lenne a hozzáértőkhöz.
    Mivel H.264-es kódolású .mov fileba menti a gép a videókat, ezért azokat QuickTime-mal és egy erőművel lehet akadásmentesen lejátszani Full-HD-ben. (Legalábbis nekem ez a tapasztalatom)
    Kipóbáltam több .mov -> .avi convertert, de eddig kető kivételével nem voltak képesek szinkronban tartani a képet a hanggal... :(
    A Pavtube HD Converter és Aunsoft Video Converter eddig képes volt a FullHD tartalmakat szinkronban konvertálni, bár az 1280x720/50fps-es videót ez utóbbi már szintén asszinkronban hozta...
    A Pavetub-nál viszont az az aggályom, hogy a 35$-os vételár egyetlen telepítésre vonatkozik és plusz dolcsikért lehet elérni, hogy ha elszáll a gép vs akármi miatt újrahúzom a rendszert, akkor megint feltelepíthessem...

Esetleg tudna valaki valamilyen költséghatékony convertálót, ami szinkronban hozná a friss anyagot?
    Előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák