- Amazon Kindle
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Nincs valakinek egy bontatlan a161p fülese? vennék egyet, de ebayen még nem vásároltam.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Markizmark
addikt
válasz hobbyone #34684 üzenetére
Ha a hídhoz érünk majd átmegyünk rajta.
Egyelőre időt kellene szakítani a dologra.
Lehet, hogy nem lesz nekik, de akkor majd hoznak. Nagyon nagy raktáruk van szóval nem lesz itt gond.
Nem erőltetem a próba dolgot, ha nem akarják. Akkor majd kijátszom a 3 napos elállási jogomat.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Markizmark
addikt
Kifutottam az időből.
Szóval remélem lesz nekik a sonynál.Jav. : Ja meg zacskoban van*
Szarakodik a SwiftKey...
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz hobbyone #34673 üzenetére
Ha tudom mind a kettőt kipróbálom a sony centerben.
lem lesz nekik.A 2 sony, az LG quadbeat és a MEE A161P az ami érdekel.
Quadbeat pro milyen lehet? Olyat találtam itthon is de sehol se láttam diagramot. Ha meg zacskóban van, ami nem kicsit aggasztó.[ Szerkesztve ]
-
-
Markizmark
addikt
válasz Zoli133 #34662 üzenetére
Poweramp galaxy note 2-n. Ha ez így segít.
Azért kérdezem, mert ha ez járható út akkor befizetek egy A161P-re, az ugye kiegyensúlyozott, elég jól. Diagram szerint. Arra volnék kíváncsi mennyire tartós a cucc, mennyire viszi a zajt a kábel.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Markizmark
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés, de a kiemelési gondokat lehet valamennyire kompenzálni equalizerrel?
Pl, ha van egy kiegyensúlyozott hangzású füles, akkor annak a közepét valamenyire ki lehet emelni minőségromlás nélkül, mintha lenne egy közép kiemelt fülesünk?Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Markizmark
addikt
Az ajánlottak közt van még a Klipsch Image S4 Black is, ez hol van a Sony MH1C-hez és a Vsonic GR06-hoz képest? Ártól eltekintve.
-
Markizmark
addikt
válasz hobbyone #34587 üzenetére
Akkor ezek alapján a sony inkább mély kiemel a többi meg kb kiegyensúlyozott? Sony mh1c vagy a vsonic GR06 vagy VSD1 közül melyiket érdemes választan? (pop, swing, elektronikus; daft punkers, skrillex, pavor stellar például, ha ez segít)
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
Olyan füles nincs amit magyarban meg lehet venni?
-
Markizmark
addikt
válasz Zoli133 #34561 üzenetére
Lehet azt hallani. Zenéltem sok évig, valami fülem maradt a tiszta jó zenéhez. Direkt hallgattam ugyan azokat a zenéket 320 mp3 és 3000es flac formátumban is, valami azért van köztük. Ez egy Samsung fülessel történt, kíváncsi lennék mit tud egy jobb drót.
A MEE A151 armaturás cucc, amiben inkább több a magas, nem?
-
Markizmark
addikt
válasz ggeleven #34558 üzenetére
Legyen a max 20k. De ezt is már sírva adnám ki. Legjobb volna 20 alatt ... nem kell a legjobb, de ne a gyárit hallgassam már, ha egyszer wolfson dac van a note 2-ben. Valami értelmes in-ear füles kellene ami már kihozza belőle amit tud. Egyelőre jó lesz az ilyesmi, még kezdő vájt vagyok... vagy csak leszek.
GR07 kiesett.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz Markizmark #34556 üzenetére
Azt még hozzá kell tennem, hogy fontos a mély, de a legjobb, ha minden tartomány kijön.
Amennyire olvasgatom, a 07 monitor füles, jó ez nekem?Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Markizmark
addikt
Üdv!
Noob vagyok a dologban, ezért fordulnék hozzátok. Milyen fülest ajánlotok lossless formátumokhoz?
Note 2-vel szólaltatnám meg. Igazából minden zeneműfajnak jól kellene szólnia. Nem kell a legüberebb monitorozó füles, inkább a legjobb ár/érték arányú amivel már elég jól élvezhető a lossless világ.
Köszi a segítséget.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest