-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZakRob
senior tag
válasz
golyani #1691 üzenetére
Ma bementem a Médijába és kipróbáltam a fejhallgatókat, azaz csak ki akartam, mert egyszer katasztrófális zene ment, ráadásul olyan minőségben, hogy még egy SOKOL rádión is jobban szólna szerintem. Másodszor amikor egy AKG-t akartam próbálni csuti hangerő mellett valami kis cincogást hallottam, ennyi elég is volt, hagytam inkább a fenébe
-
ZakRob
senior tag
Miskolcon hol van még nagyobb választék fülesekből az MM-on kívűl?
-
ZakRob
senior tag
-
ZakRob
senior tag
Okosságok fülhallgatókról: [link]
-
ZakRob
senior tag
válasz
Macilaci457 #956 üzenetére
Hát igen, a HD 202-őt én is egy ezressel drágábban vettem (7 K-ért) az MM-ben, itt mindenre ráraknak valamennyit.
Az a 6500 Ft elég soknak tűnik, mikor én vettem K12p-t, olyan 5K körül volt emlékeim szerint. -
ZakRob
senior tag
válasz
Macilaci457 #954 üzenetére
Összahasonlítva az MX400-al a magas és mély valamivel erősebb az AKG esetében, nekem személy szerint a seni azonban jobban bejött, de ez csak az én véleményem.
-
ZakRob
senior tag
válasz
Macilaci457 #950 üzenetére
Pl. :MM-ben tudsz venni kb. 3,7K-ért árulják.
-
ZakRob
senior tag
Nekem volt ilyen, de nem tetszett annyira a hangja, a magas túl erős a mély sem az az igazi telt mély. Először azt hittem az akkori mp3 lejátszóm miatt, de amikor az SB live!-ról szólaltattam meg azon sem dobtam hátast a hangzástól. A nyitott fülesektől valamivel jobb, de ennyeivel többet kiadni érte szerintem nem éri meg.
Én most egy Creative TX-et használok Sennheiser Mx400RC-vel és egész jól szól, persze a mélyek teljesen felvéve az EQ-ban. -
ZakRob
senior tag
Vettem egy AKG K12P fülest, de nem vagyok megelégedve vele.
A magas hangok túl erősek egy idő után fáj tőle a fülem, pedig nem is hallgatom hangosan a zenét, mélye valamivel erősebb mint a sennh. MX400-é, de valahogy tompán szól. A középtartományt pedig ezek teljesen elnyomják. A sennhiesert használom inkább és, ha már eléggé elnyúztam veszek egy CX-et. -
ZakRob
senior tag
Sony MDR-ED21LP fülesről valakinek véleménye?
Mélyet jól adja, kényelmes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Új állapotú Meta Quest 3 128GB 1 év cseregaranciával
- Bomba ár! Lenovio ThinkPad E16 - i7-1355U I 16GB I 512SSD I Nvidia I 16" IPS I Cam I W11 I NBD Gari
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 - XEON I 32GB I 256SSD I Nvidia Q2000 I 15,6" 4K I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest