- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz thomasrc #111079 üzenetére
Egy lowbudget dzsunkagyártó 1000x átszitázott, 3db nagykólás-nagykrumplis dupla BigMac árú modelljétől egy ilyen húzást még el lehetne nézni.
Azonos gyártótól származó, azonos típusú eszköz esetén, kettőből kettő a hulladék, az kicsit több mint véletlen kellemetlenség. Ezen az árszinten azért - ahogy a shop-ban néztem, a Playmate 3 a gyártó közép/alsóközép árkategóriájába tartozik - az ember elvárhatná, hogy legalább a specifikációjának megfelelően működjön. És ne csak a pénzvisszafizetési időn belül...
#111080 Dorien
Mióta az eszemet tudom, ha teljes csendben vagyok egy helyiségben, vagy ha minimális a környezeti hanginger, hallok egy nagyon magas frekvenciájú monoton suhogó sípoló zúgást. Olyan mint üzemszünet idején a lehalkított "hangyaháború" a TV-ben.
Baromi kellemetlen és idegesítő.Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz btraven #110988 üzenetére
Telefonokkal mérve - ha nem veszek levegőt, Kalányos Leónidász nem rallyzik az utcán, a macska sem dorombol, stb... - ha nem szól semmi, a szoba közepén állva 20-30db közötti az alapzaj.
Nem lehet, hogy csupán "ráfixálódott" a füled a gép zajára és már irritál? Amíg nem váltottam le a PC-m, addig fel sem tűnt, hogy mennyire zajos pedig csak 7 ventilátor dolgozott benne. A csere után egy hétig nem értettem mi "hiányzik". Nos ez a monoton zúgás volt. A mostani gépben 1db ventilátor van, de talán 2-3 alkalommal pörgött fel jobban, pedig használom.Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz bkercso #110945 üzenetére
Azért egy (át)épített cucc messze nem ugyanaz egy out of the box . Érdekes, hogy a cuccom specifikációja szerint a BT ágon is van egy OPA (összesen 3db), az én példányomból viszont kimaradt. Kábelesen nagyon tetszik a hangja, de Bt-on fájt hallgatni. (Más a board revíziója is és más a gyártója is...)
#110946 bkercso
Ennél olcsóbban nem nagyon lehet megúszni és ebben már táp is van.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz cooi11 #110941 üzenetére
BT erősítőt nem javaslom, vagy nagyon válogasd meg. Ahogy Marhias is írta a BT rendesen ronthatja a minőséget.
BT-os előfokom van, három eszközzel próbálva - Morotola G60, Apple Mac Mini M2, Apple iPhone 16Pro - a hangminőség olyan volt, mintha tollpárnát húztam volna a fejemre.Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz bitrograde #110915 üzenetére
Az a szép az életben, hogy úgy lehetünk képesek beszélni valamiről, hogy el tudjuk fogadni (remélhetőleg) a másik véleményét. Én elfogadom a Te véleményed.
Tisztelhető, hogy szeretnél hazai szervíz- és alkatrészellátást, helyben érvényesíthető garanciát, terméktámogatást, használati útmutatót, stb...
"Ezt az így-úgy, fenesetudja miből összerakott..."
Bontható a "doboz", tehát látható, hogy miből rakták össze. Ha a gyári alkatrészek nem felelnek meg, cserélhetőek (feltéve, hogy tudsz bánni a pákával meg a rézszalaggal...)Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz btraven #110909 üzenetére
Ha tisztességesen összeválogatott alkatrészekből áll amiket tisztességesen építettek meg nem mindegy, hogy hogy néz ki?
#110907 cooi11
Ha megtalálod a normális eladót, Ali sem rosszabb, mint ha itt a HA-n vennél valamit. Ali-ról vettem az Aiyima előerősítőm és erősítőm. Azt kaptam amit rendeltem, alig 1,5 hét alatt megjött és rejtett költségek sem voltak. (gondolom benne volt az árban)
#110911 s4tch
Nincs túlgondolva. Végül is amit kell, azt tudja.Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz Bogyó bá' #108181 üzenetére
Jucika, a dilihoppos hiperaktív kölyökcicánk közelebbi ismeretséget kötött a monitoraimmal. Elhelyezett rajt egy kb. tenyérnyi kézi... akarom mondani mancsmunkát. Úgy 20-30 helyen kihúzva az előlapból a szálat. Így elkezdhetek hangszóróselymet keresni és felújító videókat nézni a YT-on...
Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz btraven #107725 üzenetére
Az utóbbi időben annyi csöves cuccról olvastam cikket, tesztet, leírást néztem videót, hogy már összefolynak. Mindenesetre volt közöttük annyira kamu, hogy még a fűtés bekötésével sem vacakoltak, simán al@csaptak egy LED-et oszt jólvan.
Egyébként érzem ahogy terjed bennem a csővírus...Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz Bogyó bá' #107719 üzenetére
Ez ilyen "háztáji kókány"? Nagyon szép, igényes
107718 btraven
Kici Ming-nél sosem lehet tudni. Egy ilyen kis vacakot kötöttem a barkácsolt "erősítő" elé és bármilyen hihetetlen nem csak a jelszintet emeli meg, a hangja is más lett pedig a csövekről minden elmondható csak az nem, hogy prémium lenne. Sajnos a vezérhangya megindult...Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz Bogyó bá' #107708 üzenetére
Nobsound MS-10D, TAGA Harmony HTA-25B, Fenton TA-60.
Mi a közös a fenti három erősítőben? Kínaiak, viszonylag olcsók, és kamu csövesek mindhárman. Van rajtuk cső, derengenek, fűtenek, de nem nagyon csinálnak semmit.Üdv. V. Körte
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Peugeot, Citroën topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iPhone 13 256GB Midnight Független Akku 83% 3 Hó Bolti Gar + beszámítás
- Karcmentes Apple iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple 88% ! 3 Hó Jótállás
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ PCIE GAMING OC (11330-01-20G)
- aerocool vx plus series 600w
- Eladó Gigabyte GA-970A-DS3P FX (rev. 2.1) (am3+) alaplap dobozával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest