- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
laychi #57272 üzenetére
Kár. Hát akkor még mindig DP1. Nekem nincs jobb ötletem. Max egy alternatív megoldás. Olcsó távos hangfal (nem tudok róla kb. semmit, még véletlenül sem ajánlom) + olcsó dac.
-
-
-
Bukk900
őstag
válasz
laychi #57069 üzenetére
Philips BT adapter, itt az a kérdés, hogy a tv távirányítója szabályozza-e a BT hangerőt.
-
Bodz
nagyúr
válasz
laychi #37558 üzenetére
Szeretnék, de nem tudok olcsón semmit. Használtan se, megnéztem pár tucat hirdetést, hátha van valami távirányítható erősítő pre outtal, de semmi. A bkercso által linkelt megoldás jó lehet, csak még be kéne dobozolni is, stb. Készen meg 20 felett nyit ugyanaz (vagy a hasonlók) Kínából.
-
-
-
Gatterlaci
csendes tag
válasz
laychi #37542 üzenetére
Az általad megjelölt összeghatáron belül, illetve ami a megjelölt kívánalmakat is teljesíti: az a Sound blaster omni surround vagy az elődje az X-Fi surround pro nevű külső hangkártya. Ezeket lehet távirányítani. Az omni surround alapból nem rossz hangú szerintem. De ha szeretsz bütykölni az előd is viszonylag egyszerűen tuningolható -árkategóriáján tulmutató- elfogatható hangúra. (természetesen garivesztés terhe mellett)
-
Bodz
nagyúr
válasz
laychi #35354 üzenetére
Elég lesz, persze. Az én tévémen pl lehet állítani, hogy optikán sztereo pcm menjen ki.
Ne vegyél a szükségesnél hosszabbat! Ne legyen túl vastag, merev, vagy akár nehéz, mert kellemetlen lehet egy olyan könnyű, pici cucchoz, mint a D03K. Illetve a 200 forintos kínai kategória itt is kerülendő. Én egy tök egyszerű Inakustik kábelt használok. -
Imifej
senior tag
válasz
laychi #35345 üzenetére
A TV kimenetet át tudod állítani, hogy mit adjon ki magából. Tehát elég a PCM-es. Vagy nem sztereó a hangfal szetted? Szerintem egy Fiio bőven elég erre a feladatra. Én a munkahelyen E10-et használok, egy Panasonic Hi-fi van rákötve, és sokkal jobb mint a Pc line out. Árakban nem nagyon vagyok otthon, ajánlani mást én nem tudok. De gondolom más fog esetleg.
-
Imifej
senior tag
válasz
laychi #35328 üzenetére
Nos. Leteszteltem a TV Toslink kimenetét. Kezdtem a TV--Essence One felállásban, majd TV fejhallgató kimenet, végül HTPC--Esence One(USB). Legrosszabb, mint várható volt, a fejhallgató kimenet. Alapzajos is, és messze rosszabb mint a másik 2. A TV optikai kimenete valamelyest elmaradt a PC-Essence összeállítástól, de szerintem bőven jó volt, még zenét hallgatni is. Hozzátartozik a dologhoz, hogy mp3 volt a tesztalany, mert a TV csak azt tudja.
-
CaNNa3IS
senior tag
-
Imifej
senior tag
válasz
laychi #35310 üzenetére
Én is néztem így filmeket a TV-n, de meguntam, hogy mindent kimásoljak a gépről. Most egy HTPC van rákötve. És zenét is a PC-ről hallgatok. Így egyben van minden. A hangja természetesen a fejhallgató kimeneten rossz. Holnap megpróbálom optikain rákötni az Essence One-ra. A gond csak az, hogy nem tud FLAC-ot a TV-m csak mp3at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Biliárd és snooker topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest