- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos fejegységek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
-
Polllen
nagyúr
válasz domedee #110476 üzenetére
Ha nincs lehetőség tesztelni, akkor az nehéz ügy, de azért általánosságban, amiről több ember azt mondja, hogy meleg hangú, az az is lesz.
Ilyenkor érdemes ez alapján választani egy eszközt, azt használni, átgondolni, hogy te milyennek hallod és más milyennek írta le. Ezután már lesz viszonyítási alapod és a következő választás jobb lehet.
Én sok eszközt kipróbáltam asztali dac vonalon, de igyekeztem mindig olyan eszközt venni, amiről olyan másik embernek is volt véleménye, amit már el tudtam helyezni a saját ízlésemhez képest. Máshogy nem tudtam volna elkerülni a nagyon nem nekem való dolgokat, de így is volt, hogy kvázi posta fordultával ment vissza.
Sajnos az emberi ízlés és hallás elég eltérő. Ami engem zavar magas kiemelésben, lehet neked fel sem tűnik. Innen jön az is, hogy egyesek szerint a dac-k között már pedig nincs különbség, míg mások azt mondják, hogy azért elég egyértelmű.
Illetve ne felejtsd el, hogy az EU-ban él a 14 napos elállás. Lehet egy posta költséget buksz, de legalább ki tudtad próbálni.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest