-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz allnickused #109172 üzenetére
Lesz szabad fél órám leírom, hogy hány másodpercnél jelentek meg az új hangok, amiket eddig nem hallottam.
Dob a háttérben mint mély hang, és talán csörgőkarika/dob mint magas. -
Gijon
senior tag
"Jennifer Warnes "Famous Blue Raincoat: The Songs of Leonard Cohen" című albumáról játszd le a 2. számot - "Bird on a Wire" Ha ezt mind kihallod, akkor nagyon szuper rendszered van. Nem feltétlen kábel cseréktől jönnek elő az új hangok és a térinformációk, de nem minden zene 3 hangszeres...
-
stellaz
veterán
Lehet, hogy az új hangok ilyen recsegések, sistergések.
Vagy ugye Adam Hall a cucc neve, lehet, hogy a fickó zenéje már bele van építve a kábelbe.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Ezen mit nem értesz? Jönnek vendégzenészek az új IC kábel hírére és rákerülnek a felvételre.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
btraven
őstag
Metallum webhelyen rengeteg panaszkodó review van hogy adott lemezen nem lehet hallani a basszusgitárt. Na most kábelcserével ez hallható lesz.
Sőt én voltam olyan koncerten ahol szólógitár-basszusgitár-dob felállásban abszolút nem lehetett hallani a szólógitárt. Lehet ott is kábelcsere kellett volna
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység