- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Acer notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz masterful87 #2074 üzenetére
pázmány - itk
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz ballor.hu #2073 üzenetére
hát hogy őszinte legyek a wlan olyan otthonra ,hogy mebeszéled és ki kell probálni a routert! nem vicc. én nem ajánlom neked az olcsó smc routert. mostanába több isminek is jó. drága de tuti linksyst vegyél ha próbálsz. dlinket se mert nekem van és szar...
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz ballor.hu #2069 üzenetére
hát ha routerhez csatlakozol lutri ha acces pointhoz több az esélyed az 5 -re. amugy függ a szabványtól is. de ha erős a jel megtalálja... nálunk egyetemen az aula melleti előadóba kiváló a jel. igaz tégla épóéet de nagy és 4 emelet és sok a vas szerintem típusfüggő.
-
MODERÁTOR
válasz masterful87 #2066 üzenetére
én neked a core duot ajnálom! nem intel párti vagyok de jobb! ezért.
-
MODERÁTOR
én értelek és az estedbe igazat is adok (látom akarsz jáccani ) én nekem meg pont az ati lenne gáz. mérnök ifno képzésen veszek részt és bizony lesz linuxos orám is. na ott az ati maxi suck. meg azért egy inteles gép inteles csippel az igaz. (amugy megsugom ami nekem kell a warcraft 3 + a gw ezzel az inteles csodával [aszonták] mennifog! , ha másnm akkor a proci 1 magja grafikát a másik játékot számol )
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Szia! Neharagudj de csak azért írod ezt mert X700 -as benne a videócsipp? Nem szeretnélek se leoltani + semmi de nemértem ami írsz. Tudtommal a Dothan Magos Proci 2MB keses. Na a Core - Duo 2 Mag 2 Mega kessel egyértelműen jobb! Akkor 512 ram vagy 1024? A másik nekem nem játszára kell. Amugy a tied télleg gyorsabb (pl játékokban )
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
- Dell (i5, 8 GB, 250 SSD, 2 GB VGA) egyszerűbb játékokhoz! AkciÓ
- Dell Latitude 3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD) AkciÓÓ!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Lenovo Legion 5 15,6" FHD Ryzen 7 6800H, 16GB, 512GB SSD RTX 3060 6GB,STORM GRAY,ÚJ,GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest