Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vertike

csendes tag

Nem kell szívbajosnak lenni! Te vagy a vásárló, nálad a pénz, ha azt mondják nem nyitják, kéred a panaszkönyvet, egyből nyitni fogják:) Ha már kifizetzted, akkor kinyithatod, még ott az üzletben , kérsz a garanciapecsételőnél egy ollót és még mielőtt a garanciát lepecsételik átnézed. Jogod van hozzá, mivel benne van , hogy a garancia, csak hibátlan, teljes tartozékkal szállított műszaki cikkekre érvényes. Így logikus, hogy kinyitod és megnézed. Rám is csúnyán néztek mikor nézegettem, minden jó-e rajta megvan-e az összes tartozés és eredeti-e az akksi. Ilyen helyeken nem lehet tudni, hogy nem-e cserélte ki valaki az akkut pl, mert kellett neki egy új.Rám is csúnyán néztek, de közöltem, hogy az első laptop amit megvettem potom 220 ezerért le volt jelszavazva és cserélni kellett, úgyhogy egy szót sem akarok hallani.... Viszont csúcsot állítottam! 5 nap alatt 3 laptopot vettem a Media Marktban:D Nyugodtan lehet beszólni az eladónak, mert egyesek kiskirálynak képzelik magukat mikor azt sem tudják, mi a vevő joga.....

Vertigo [ Fujitsu- Siemens Amilo L1310G -> 1,6 GHZ 512 RAM 60GB HDD <- ]

Új hozzászólás Aktív témák