Új hozzászólás Aktív témák
-
d900t
senior tag
válasz
Vertike #2271 üzenetére
Ha egy picit beleolvasol a hírekbe, kiderül, hogy az új MacBook-ot három oknál függva kritizálják: kopik, fagy, valamint volt ugye még egy aksi visszahívási akció is. Ettól mondjuk az Amilo nem lesz jobb. Alapvetően szemlélet kéne váltanod. Amig azt feltételezed, hogy egy márka olcsó terméke kóser (pl. Amilo L) és így röpködsz egyik gyártótól a másikig, úgy a gyakorlatban csak egyik lócitrombóé a másikba lépsz.
-
OliApa
aktív tag
válasz
Vertike #1897 üzenetére
Én a lenti gépemhez vettem még 2 év kiterjesztett garanciát 36 ezerért (havi 1500) és nyugodtan vagyok. Októberben lesz 1 éves, semmi baja nem volt, hála az égnek.
2 év múlva majd lecserélem. Jól jár majd vele az új tulaj, mert egy LCD tv-re van kötve, (néha a nyaralóban lakik) külső vezeték nélküli billel és egérrel, kikapcsolt kijelzővel.
-
atlagenber
csendes tag
válasz
Vertike #1643 üzenetére
Nekem sajna nem halkult a gépemben a ventillátor, de a géphez adott progi sem az igazi ami processzort 50%-ra veszi vissza. Ha visszaveszem a teljesítményt akkor is elég sokszor megy a ventillátor pedig csak netezek. A céges toshibámban sokkal jobb a ''Power saver''. Szerintetek ha rátelepítem azt akkor működni fog a fusi-val vagy esetleg agyonvágja a gépet?
-
atlagenber
csendes tag
válasz
Vertike #1605 üzenetére
Szia Vertike!
Nekem ugyanez a problémám (elkezdett benne kerregni a ventillátor), csak nekem 2 hetes a gépem. Azért választotam ezt típust, mert a barátom L1300-asa nagyon megbízhatónak bizonyult, így egy kicsit most csalódott vagyok. No mindegy emiatt viszem én is gariba cseréltetni, de ha már egy ''típustársra'' találtam akkor megkérdezném tőled, meg tőled is Gus egy régebben feltett, kérdésem amire nem kaptam választ senkitől:
Egy FS Amilo L1310G-m van. A Wlan-nal kapcsolatban lenne két kérdésem.
1. Be lehet-e állítani, hogy a wlan kártya a Windows XP Home indításakor automatikusan bekapcsolódjon? (Most mindig kézzel kell bekapcsolni.) Akár kikapcsolt akár bekapcsolt wlan-nal álítom le a gépet a köv. gép indításnál kikapcsolva van a wlan.
2. A kézi bekapcsolás sem olyan egszerű.
A.) Ha rendszergazdaként jelentkezek be akkor be tudom kapcsolni a wlant (a nyomógobbal).
B.) Ha gép indítás után bejelentkezek rendszergazdaként, bekapcsolom a wlant, kijelentkezek majd bejelentkezek sima felhasználóként akkor felhasználóként is be tudom kapcsolni.
C.) Viszont ha indítás után egyből sima júzerként jelentkezek be, akkor hiába nyomkodom a gombot a kártya nem kapcsolódik be.
Egyszer már újra raktam a gépet emiatt, de nem oldotta meg a problémám. BIOS-ban semmi ilyen állítási lehetőséget nem találtam.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Milyen RAM-ot vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest