- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
d900t
senior tag
válasz Vertike #2271 üzenetére
Ha egy picit beleolvasol a hírekbe, kiderül, hogy az új MacBook-ot három oknál függva kritizálják: kopik, fagy, valamint volt ugye még egy aksi visszahívási akció is. Ettól mondjuk az Amilo nem lesz jobb. Alapvetően szemlélet kéne váltanod. Amig azt feltételezed, hogy egy márka olcsó terméke kóser (pl. Amilo L) és így röpködsz egyik gyártótól a másikig, úgy a gyakorlatban csak egyik lócitrombóé a másikba lépsz.
-
OliApa
aktív tag
válasz Vertike #1897 üzenetére
Én a lenti gépemhez vettem még 2 év kiterjesztett garanciát 36 ezerért (havi 1500) és nyugodtan vagyok. Októberben lesz 1 éves, semmi baja nem volt, hála az égnek. 2 év múlva majd lecserélem. Jól jár majd vele az új tulaj, mert egy LCD tv-re van kötve, (néha a nyaralóban lakik) külső vezeték nélküli billel és egérrel, kikapcsolt kijelzővel.
http://velemmivan.blogspot.com/
-
atlagenber
csendes tag
válasz Vertike #1643 üzenetére
Nekem sajna nem halkult a gépemben a ventillátor, de a géphez adott progi sem az igazi ami processzort 50%-ra veszi vissza. Ha visszaveszem a teljesítményt akkor is elég sokszor megy a ventillátor pedig csak netezek. A céges toshibámban sokkal jobb a ''Power saver''. Szerintetek ha rátelepítem azt akkor működni fog a fusi-val vagy esetleg agyonvágja a gépet?
-
morfondőr
őstag
-
atlagenber
csendes tag
válasz Vertike #1605 üzenetére
Szia Vertike!
Nekem ugyanez a problémám (elkezdett benne kerregni a ventillátor), csak nekem 2 hetes a gépem. Azért választotam ezt típust, mert a barátom L1300-asa nagyon megbízhatónak bizonyult, így egy kicsit most csalódott vagyok. No mindegy emiatt viszem én is gariba cseréltetni, de ha már egy ''típustársra'' találtam akkor megkérdezném tőled, meg tőled is Gus egy régebben feltett, kérdésem amire nem kaptam választ senkitől:
Egy FS Amilo L1310G-m van. A Wlan-nal kapcsolatban lenne két kérdésem.
1. Be lehet-e állítani, hogy a wlan kártya a Windows XP Home indításakor automatikusan bekapcsolódjon? (Most mindig kézzel kell bekapcsolni.) Akár kikapcsolt akár bekapcsolt wlan-nal álítom le a gépet a köv. gép indításnál kikapcsolva van a wlan.
2. A kézi bekapcsolás sem olyan egszerű.
A.) Ha rendszergazdaként jelentkezek be akkor be tudom kapcsolni a wlant (a nyomógobbal).
B.) Ha gép indítás után bejelentkezek rendszergazdaként, bekapcsolom a wlant, kijelentkezek majd bejelentkezek sima felhasználóként akkor felhasználóként is be tudom kapcsolni.
C.) Viszont ha indítás után egyből sima júzerként jelentkezek be, akkor hiába nyomkodom a gombot a kártya nem kapcsolódik be.
Egyszer már újra raktam a gépet emiatt, de nem oldotta meg a problémám. BIOS-ban semmi ilyen állítási lehetőséget nem találtam.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile 2
- Apple notebookok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest