Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karaya
tag
Úgy tűnik, hogy az egész alakos backfocus összhangban van azzal, hogy a mérőszalagos tesztábrádon is pont a távoli lett BF.
Azt jó lenne tudni, hogy CDAF-nál is csinálja vagy csak PDAF-ban. Esetleg az utóbbi tesztábrát meg tudod úgy lóni 2*, hogy egyszer a szélső PDAF-ot utána meg a mellette levő CDAF pontot használod?Hülyén néz ki egy MILC-en ez. Ezt rühelltem legjobban a tükrösökön..
[ Szerkesztve ]
-
Karaya
tag
IBIS kapcsán lemaradtam egy kicsit. Korábban volt úgye az a "hivatalos" válasz, hogy az X bajonetten csak a képminőség rovására lehetne megoldani. Erre most kaptunk valami újabb kommünikét?
-
Karaya
tag
válasz szilu7 #22938 üzenetére
Hát ez csúnya hátsó lencse sérülésnek látszik. Biztos nem hagynám annyiban. Ha úgy döntesz, hogy mégis megtartod, akkor is érdemes kárpótlást kikövetelni. Abszolút beleesik a "Request return/ doesn't match the descriiption" kategóriába, Ha nem kárpótolnak, akkor Dispute és ott a nagyon valószínű, hogy a javadra fognak itélni. Paypal-lal lehet téríttetni a visszaküldést, arra kerülne sor.
-
Karaya
tag
válasz garai198419 #20998 üzenetére
én meg Canon FF-ről jöttem, de egy dolgot nagyon megbántam:
hogy nem korábban váltottam.. -
Karaya
tag
válasz madgie #20988 üzenetére
mert auto power off, vagy gyors ki-bekapcs után valóban vagy 2 másodpercig tenyerelni kell az expógombon, hogy magához térjen.
Az elég sok Nálam így megy autopoweroff után: kb. 0,3 másodpercig elég félig lenyomni az expo gombot, hallom a fókuszmotort az az obiból. kb. az 1 másodperc végére már van kép is, lehet lőni.
Tele kártyával már volt nálam is lassú boot.
Ettől függetlenül én is inkább kikapcsolom a gépet a szünetekben, megszokás.tovább megy el a gép eye sensor + evf-fel
ezt mérte a csóka is, a kikapcsolt EVF (eye sensor on but no eye) kevesebb mint az LCD.
#20989 Parci
a méret nem minden pl. az A7II-n is többet eszik az EVF.
-
Karaya
tag
válasz #16820480 #20981 üzenetére
AF-S-ben mérte.
Az is érdekes, hogy MF-ben kicsivel többet eszik mint AF-S-ben ... Gondolom ilyenkor a proci van jobban kihajtva pl. a focus peeking rásegítés miatt.Ha muszáj spórolni az akksival akkor egy aggresszív Auto Power Off (pl. 30sec) viszont jó lehet. Ilyenkor gyakorlatilag szinte semmit nem eszik, mintha ténylegesen ki lenne kapcsolva . Elég gyorsan fel is kel belőle a gép. Csak el ne felejtse az ember kikapcsolni, mielőtt a táskába megy, mert ott meg benyomódhat..
-
Karaya
tag
válasz madgie #20979 üzenetére
Egy fazon kimérte az xt2 áramfelvételét a kül. üzemmódokban.
Lett pár meglepő adat:
- EVF többet fogyaszt mint az LCD
- Az EFV/LCD lekapcsolása csak kb 15%-ot csökkent az amúgy magas alapfogyasztáson
- Boost módban +40%-al nagyobb az áramfelvétel
- Képek visszanézése az LCD-n kevesebb mint a felét fogyasztja mintha csak úgy idle-ben pihen a gép -
Karaya
tag
válasz Gondwana #19982 üzenetére
auto zoom helyett manuálba kell tenned, a vázon vagy a vakun, akkor nem állítja az obi után.
Igen, letilthatná ilyenkor magától is, bár akkor meg elveszne a kontrol, ha mégis auto zoom kell, mert pl. távoli alanyra szeretnél plafonról villantani. Így te döntöd el, 1-2 gombnyomás.. -
Karaya
tag
Na ez jó hír.. Van olyan akinek már a most is megy a hss a tt600-al, esetleg próbáld meg ezeket a beállításokat.
Az X1TF/ TT685F-el közben jók a tapasztalataim, automatikusan átvált hss-re 1/250 rövidebb időknél. Kb. 1 blendét esik a max teljesítmény hss-ben, viszont 1/8000-ig konzisztens, nem csökken a rövidebb időknél sem.. TT350F dettó..
[ Szerkesztve ]
-
Karaya
tag
válasz Grga_Pitic #19817 üzenetére
Nem villantja el HSS-ben a AD360mk1,AD200,V850II-eseket sem out of the box. Az AD200 a saját fw. upgrade után viszont már megy. Ebből nekem az látszik, hogy nem HW gond van a régebbi vakuikkal, hanem a hss kommunikációt egészítették ki valami olyannal amit a régebbiek nem értenek slave-ben.
Megjött a TT685F is, ez viszont minden módban megy az X1TF-el és a TT350F-el..
-
-
Karaya
tag
válasz #16820480 #19457 üzenetére
Megjött a Godox TT350F (pontosabban 2 db egy időre). Eddig jók a tapasztalatok, ttl, hss minden flottul müködik, rádiós (vagy akár optikai) master-slave egymás között. Építési minőség is jobb mint vártam..
A kérdés. hogy a GN36 kinek mire elég. HSS-ben, nappal szemben, F1.4-el pl. nekem elég volt deríteni vagy főfénynek.
Kicsi, kompact futkosós vakunak ideális. Ebayen közben megjelent a X1T-F is.. -
Karaya
tag
válasz Zilko87 #18361 üzenetére
Volt egy "made in china" kitobim, az olyan volt mint írod, a tele végén lágyabb volt. A mostani 2016 végi, made in japan viszont mintha egy másik obi lenne Eleve jobbak a szinei, és kontrasztosabb. A kinain hozzá képest volt egy kevés sárga cast. Ez mindenhol éles, már nyitva is.. Ha ezt a példány nézem, akkor nagyon alulértékelt az obi. Kitben jött, gondoltam jó lesz a stabival videóra, nem voltak komoly elvárásaim. Emiatt nagyobb meglepetéseket okoz, mint az 35-ösök, vagy az 56-os. Azokat már ismeri az ember..
-
Karaya
tag
válasz Mr.Csizmás #17069 üzenetére
Ez a kérdés az emberiség egyik alapkérdése. Egy külön site foglalkozik vele...
Nálam is lett mind2, hogy majd próbálgatás után eldöntöm melyik legyen.. egyenlőre még nem sikerült
Mind2 túl jó..[ Szerkesztve ]
-
Karaya
tag
válasz runner 125 #15779 üzenetére
Benne van az X-T1 is a promóban -90ezerrel..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest