Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadZeppelin
tag
válasz
Stauffenberg #40611 üzenetére
Köszönöm a tippeket és jókívánságokat, alakítom a kívánságlistám
Elszórakoztam a kamerával, lőttem 200-300 képet, nem gondolom, hogy van értékelhető közöttük, bár néhány szép emlék lesz belőle. Mosmár tudom nagyjából mit tudnak a kamera funkciói papíron, zseniális, hogy szinte soha nem kell menükbe járkálni. Azon felül pedig a minőségérzet fantasztikus, van a családban egy Nikon D60, tudom nem magas léc, de ég és föld.
Kutyát is próbáltam fotózni vele, az autofókusz tényleg nem a leggyorsabb, de manuálisan állított fókusszal sikerült egész éles mozgásokat elkapni, csak jó helyre kellet menjen az alanyÉs mivel fekete a kutya az exposure meteringgel is megismerkedtem
Gyakorlatilag csak a 35mmes f2őt használtam egyelőre, talán segített kivenni egy változót az egyenletből.A képek minősége engem lenyűgöz, mind a színek, mind a részletesség tekintetében, de nyilván teljesen laikus vagyok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest