- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz #16820480 #34872 üzenetére
Jah, amíg nyugton maradnak a gyerekek.
Joystick-ot és zónát én csak akkor használtam, ha metszési pontba akartam tenni vmit és arra a képterületre vártam beesni az alanyt, vagy úgy svenkeltem.
De szerintem a tracking jóval egyszerűbb és gyorsabb. Szinte reframe természetességgel és könnyedséggel megy. Nyomogatni se kell, csak ráakasztom a fókusznégyzetet vmire és azt csinálok, amit akarok. Még akkor is tartja a célt, ha kimegy a képből és vissza.
Persze nem olyan precíz, mint egy eye af, de szeretem ráakasztani emberek arcára is. Ha nem jönnek túl közel, akkor a dof se szokott gond lenni. Ez és eye af között váltogatok gombnyomásra, mikor épp hogy adja ki jobban.Természetes fény volt a templomban. Nemtom, legközelebb kipróbálom majd az átlag mérést. Lehet a mátrix az túlkomplikálja kicsit és néha elqrja. Passz.
Bár nem látok olyat a képen, ami zavaró lehetne első blikkre, vagy a két kép között változna.Mindenképp vmi nagyobb képterület kéne, ami kiegyensúlyozza a képet. Az úgy nem jó, hogy az arc az mindig minden helyzetben a középszürke lesz, de minden más megy a lecsóba.
Legalábbis af-c esetén a szpot mérés nekem kiszámíthatatlan.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ford topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest