Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Teasüti #34927 üzenetére

    Ha meg máshogy nézzük, akkor azok alapján, amit madgie ír, pontosan azt tudtuk (vagyis arra számítottunk), hogy majd ez a váz is kapja a frissítéseket, hiszen eddig ez volt a gyártó üzletpolitikája. És nem is csak a felsős vázak esetén, emlékszem az E2 az egyik utolsó frissítésével olyan kis csomagot kapott, hogy csak néztem, gyakorlatilag amit csak szoftveresen lehetett, mindent belepakoltak.
    Két dolog volt a Fuji védjegye úgy érzem az X rendszer óta: retro design a tárcsákkal és feliratos manuális kezelőszervekkel és a Kaizen. Ebből a Kaizen mostanában úgy néz ki ugrott, és a tárcsáknál is remeg a léc (H1, S10 vonalon). Ha még az X-Trans-tól is megválnának, akkor azt hiszem teljesen felesleges lenne őket nézzem a folytatást illetően.

    Amúgy én is csak fotózok, sosem csináltam videót még vele, de az AF funkciók jelentős része amúgy videósoknak szólt, a -6EV-t leszámítva talán. AF-S-ben kb alig változott valami, egyedül a webkamera mód miatt tettem fel a múltkor a 4.10-es fw-t :D

    Amúgy meg az a vicc, hogy vélhetően tényleg vevőcsalogató volt a Kaizen, amikor alul volt a cég a ranglistán, akkor kellett. Mostanában már elég jól megy a bolt, így nem erőltetik. Szemben például a Canonnal, ahol pont most jött elő (nyilván nem ilyen néven) a fw frissítés, lásd például EOS-R.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák