- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Steam Deck
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti #34927 üzenetére
Ha meg máshogy nézzük, akkor azok alapján, amit madgie ír, pontosan azt tudtuk (vagyis arra számítottunk), hogy majd ez a váz is kapja a frissítéseket, hiszen eddig ez volt a gyártó üzletpolitikája. És nem is csak a felsős vázak esetén, emlékszem az E2 az egyik utolsó frissítésével olyan kis csomagot kapott, hogy csak néztem, gyakorlatilag amit csak szoftveresen lehetett, mindent belepakoltak.
Két dolog volt a Fuji védjegye úgy érzem az X rendszer óta: retro design a tárcsákkal és feliratos manuális kezelőszervekkel és a Kaizen. Ebből a Kaizen mostanában úgy néz ki ugrott, és a tárcsáknál is remeg a léc (H1, S10 vonalon). Ha még az X-Trans-tól is megválnának, akkor azt hiszem teljesen felesleges lenne őket nézzem a folytatást illetően.Amúgy én is csak fotózok, sosem csináltam videót még vele, de az AF funkciók jelentős része amúgy videósoknak szólt, a -6EV-t leszámítva talán. AF-S-ben kb alig változott valami, egyedül a webkamera mód miatt tettem fel a múltkor a 4.10-es fw-t
Amúgy meg az a vicc, hogy vélhetően tényleg vevőcsalogató volt a Kaizen, amikor alul volt a cég a ranglistán, akkor kellett. Mostanában már elég jól megy a bolt, így nem erőltetik. Szemben például a Canonnal, ahol pont most jött elő (nyilván nem ilyen néven) a fw frissítés, lásd például EOS-R.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Videó stream letöltése
- Milyen autót vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged