- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haris1
tag
Keyhole - 5-ös tetszik, tulképp a 7-es is és a 10-es szerintem jobb lenne, ha az út eleje is teljesen képben lenne a jobb oldalon.
Mások mániákusan igyekeznek a zajt eltűntetni, te meg effektezel itt vele. Nekem a Fuji okosságaival és két polárral már Photoshoppolnom sem kell... Bár ilyen zajt és égi színátmeneteket még a hatás kedvéért sem szoktam gyártani. (De ami késik nem múlik.)
ottkar - sorry, hogy bevontalak egy olcsó poénba (, de olyan jól esett
). Értelek én, sőt titokban egyet is értek veled. Az ésszerűség, a mérték és az ízlés amúgy nem egyszerű eset így együtt a mai napság. (A nagy találós kérdés válasza benne van az exifekben...
)
Mielőtt valaki elgondolkodik a sztereó polárszűrős megoldáson, ez csak egy teszt volt részemről és jó játék. Gyakorlati haszna alig van.
Polárból elegendő kompaktok esetén egy olcsó lineáris változat. Mivel a tükrösök fénymérését ez megzavarhatja, oda cirkuláris javallott.
(A két Hamám került kb. annyiba, mint egy bevonat nélküli, vastag peremes, lineáris Hoya.)Ha valaki min. Rotterdami Erasmusig visszamenően akar elmélkedni a fény polarizációjáról:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest