Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Azazello-
üzenetére
Megerősítem, a váltás nem egyszerű dolog... ha nincs sok-sok pénz (dslr-re de még csúcs-bridge-re is, mint pl. az s9500 váltás elérhetőségéhez), akkor valamilyen kompromisszum biztos lesz a dologban...
Kis szerencse mondjuk kell (nekem épp volt, pedig amúgy ritkán szokott...), hogy ne bukj sokat a cserén (értékéhez viszonyítva picit olcsóbban tudd megvenni az újat mint eladni az s5500-at).
Én egyelőre nem bántam meg a Minolta A1-re váltást, bár azért elégedetlenkedek... igaz, hogy ugyanezen dolgok miatt az s5500-zal is elégedetlenkednék (nem elég gyors az autofókusz, nagy a késleltetés a gomb lenyomása és az expozíció között, stb).
A zoom nagytele része (ez csak ekv. 200mm-ig megy, míg az s5500 ekv. 370mm-ig) valahogy kevésbé, ritkábban hiányzott, mint vártam, de ez lehet hogy csak véletlen.
A képminőséggel kapcsolatban pedig egyre inkább meggyőződök róla, hogy inkább az utómunkába illetve a Photoshop vagy hasonszőrű hozzáértő megtanulásába kellene előbb befektetni (időt-pénzt-akármit), mert a mieinkkel egyenrangú vagy még elvileg gyengébb gépekkel is olyan pöpec képeket tolnak a hozzáértők, hogy az állam keresem...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest