- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Jártam már így anno az ASUS M4A88T-I Deluxe lapom I/O Shield-el egy SilverStone SG05 ház páros kapcsán de nem hinném hogy a ház(ak) tehetnek a problémáról.
Shield nálam így néz ki: szivacs + valami "alu lemez vagy fólia" réteg.
Igen passzosan ment csak a helyére, kb egy kézzel toltam hogy a másikkal rögzíteni tudjam.
Kicsit ugyan hajlottak a kivezetés "dobozok" és púposodott kifelé a shield de nem túlzottan és végül úgy hagytam, kicsit feszülve.Ha nagy mértékben feszül, talán próbáld meg kézzel felpuhítani a "szivacsot" ha még nem próbáltad volna .
Talán segíthet mert szerintem nem konkrétan szivacs hanem csak valami hasonló anyag, plusz ha neked is van rajta még egy réteg "alu" bevonat akkor elég merev tud lenni. Legalábbis az enyém szinte kopogott, olyan merev volt.
Esetleg nézd meg hogy teljes mértékben befeküdt a helyére a shield vagy jobb híján én leszedném a szivacs réteget mintsem a házat kezdjem el deformálni. -
patomi
őstag
ott lehet,hogy valami gond van, szoktak a kivágások mellett lemezek lenni, amik ki vannak hajlítva. Nézd meg nem e akad el a lapban valahol valamelyik. Feszülés icic-pici lehet, de ha nagyon feszül az tuti nem jó.
Nekem saber p67 lapnál volt szivacsos, meg giga z77-nél, egyik sem feszült. (az mondjuk még másik házban volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest