- 3D nyomtatás
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
muszor
tag
Sziasztok
Nem tudom tudtok -e tanácsot adni vagy jártatok-e hasonlóan mint én, de a lényeg, hogy megvettem az FD Core 3000 házat. Usb3-as kiszerelés, és az Asus H97 pro gamer (Atx) alaplap felső részét alig tudtam a helyére nyomni, mivel a hátsó I/O panel szivacsos takarólemeze nem engedi elég közel az alaplapot a gépház hátuljához. Most feszül kissé az alaplap mert a helyére lett kényszerítve, és domború lett a panel mögötti lemez (amire a csatlakozók nevei vannak írva.) Másnál volt ilyen probléma? Nem kellene a szivacs? Hagyjam így, vagy van vmi megoldás? Félek hogy nem tesz jót hosszútávon a csatlakozók forrasztásának..:/ Teszek egy képet ha nincs előttetek...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest