- Home server / házi szerver építése
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
muszor
tag
Sziasztok
Nem tudom tudtok -e tanácsot adni vagy jártatok-e hasonlóan mint én, de a lényeg, hogy megvettem az FD Core 3000 házat. Usb3-as kiszerelés, és az Asus H97 pro gamer (Atx) alaplap felső részét alig tudtam a helyére nyomni, mivel a hátsó I/O panel szivacsos takarólemeze nem engedi elég közel az alaplapot a gépház hátuljához. Most feszül kissé az alaplap mert a helyére lett kényszerítve, és domború lett a panel mögötti lemez (amire a csatlakozók nevei vannak írva.) Másnál volt ilyen probléma? Nem kellene a szivacs? Hagyjam így, vagy van vmi megoldás? Félek hogy nem tesz jót hosszútávon a csatlakozók forrasztásának..:/ Teszek egy képet ha nincs előttetek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem tudom tudtok -e tanácsot adni vagy jártatok-e hasonlóan mint én, de a lényeg, hogy megvettem az FD Core 3000 házat. Usb3-as kiszerelés, és az Asus H97 pro gamer (Atx) alaplap felső részét alig tudtam a helyére nyomni, mivel a hátsó I/O panel szivacsos takarólemeze nem engedi elég közel az alaplapot a gépház hátuljához. Most feszül kissé az alaplap mert a helyére lett kényszerítve, és domború lett a panel mögötti lemez (amire a csatlakozók nevei vannak írva.) Másnál volt ilyen probléma? Nem kellene a szivacs? Hagyjam így, vagy van vmi megoldás? Félek hogy nem tesz jót hosszútávon a csatlakozók forrasztásának..:/ Teszek egy képet ha nincs előttetek...