- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kissjeno
üzenetére
Max fordulaton sajnos nem létezik csendes ventillátor még 12-14 centis méretben sem. Még én sem találtam ki, hogy hogyan lesz a legjobb rövidrezárni a venti-kérdést.
Az írónál kicsit trükköztem. Az ODD gyári előlapját lepattintottam, és elraktam hátha kellene később. Nem egyszerű leszenvedni törés nélkül, pepecselős munka. Ezek után kétoldali ragasztószalag került az immáron csupasz dvd tálca elejére, erre egy 1x4-es lego kockát ragasztottam. Ezek után a házhoz kapott panel 2 pöckét (sajnos muszájból) letörtem, hogy tudjon a tálca szabadon járni, és a panel belső oldalára szintén kétoldalú ragasztószalag ment, ezután már csak össze kellett nyomni. A jó minőségű kétoldali szalag nagyon bika. Az egész procedúránál csak az elhelyezésre és az egymáshoz való helyzetre kellett figyelni. Én minden ragasztás előtt megnéztem szárazon, hogy jó lesz-e abban a helyzetben, és ennyi.
A tálcát pedig saját géppel is ki tudod adni bármikor, jobb klikk az író ikonján, és Kiadás. Renistallnál lehet egyedül problémás, én akkor gondolom leszedném a panelt, és ha már megy a gép rendesen, akkor visszaragasztanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest