- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kissjeno #412 üzenetére
Max fordulaton sajnos nem létezik csendes ventillátor még 12-14 centis méretben sem. Még én sem találtam ki, hogy hogyan lesz a legjobb rövidrezárni a venti-kérdést.
Az írónál kicsit trükköztem. Az ODD gyári előlapját lepattintottam, és elraktam hátha kellene később. Nem egyszerű leszenvedni törés nélkül, pepecselős munka. Ezek után kétoldali ragasztószalag került az immáron csupasz dvd tálca elejére, erre egy 1x4-es lego kockát ragasztottam. Ezek után a házhoz kapott panel 2 pöckét (sajnos muszájból) letörtem, hogy tudjon a tálca szabadon járni, és a panel belső oldalára szintén kétoldalú ragasztószalag ment, ezután már csak össze kellett nyomni. A jó minőségű kétoldali szalag nagyon bika. Az egész procedúránál csak az elhelyezésre és az egymáshoz való helyzetre kellett figyelni. Én minden ragasztás előtt megnéztem szárazon, hogy jó lesz-e abban a helyzetben, és ennyi.
A tálcát pedig saját géppel is ki tudod adni bármikor, jobb klikk az író ikonján, és Kiadás. Renistallnál lehet egyedül problémás, én akkor gondolom leszedném a panelt, és ha már megy a gép rendesen, akkor visszaragasztanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest