Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sopruk

senior tag

válasz ^Clown #1174 üzenetére

Én is jártam már így kétszer is. Egyszer amikor feladni akartam, nemrégiben pedig az átvett csomagom mellett volt egy másik csomag is
    Szintén nem volt rájuk írva semmi. Az egyik be sem volt csomagolva, a másik pedig csak egy szatyorban ruhanemű...
    Vagy fél órát telefonáltam az ügyintézővel első alkalommal, másodjára már csak mailben jeleztem nekik...
    Nem is tudom hogy sikerül nekik ez. Főleg amikor már van ott egy csomag és még egyet beraknak mellé :F Persze lehet szintén egy feladó magánszemély tette be az én csomagom mellé, de ezzel az erővel ki is veheti valaki ilyen esetben...

• ^Clown

addikt

válasz Fecogame #1171 üzenetére

Hivatalosan magánszemélyként valóban nem kell ráírni a csomagra semmit, viszont erősen ajánlott ráírni a címzett és akár a feladó adatait is. Elmesélek egy kis szösszenetet: kb. 2 hete a X. kerületben (Family Center) adtam fel csomagot. Otthon szépen generáltam egy feladási kódot stb., ahogyan eddig is. Odamentem az automatához, bepötyögtem, kifizettem. Nyílik az ajtó, viszont akadt egy kis bibi: már volt benne egy csomag :D Ó mondom ez f*sza. A csomagon nem volt se címzett, se feladó, se semmi. Hívom az ügyfélszolgálatot, azt mondja a hölgy (aki amúgy nagyon segítőkész volt), hogy hát igen, ez elő szokott fordulni (!!). Egyből kérdezte, hogy látok-e a csomagon bármi adatot (feladási kód stb.). A megoldás végül az lett, hogy a kinyílt fakkból az ott lévő csomagot kivetette velem, abba betettem a sajátomat, majd a "talált" csomagnak távolról kinyitott egy másik rekeszt.

Summa summarum: én eddig is mindig ráírtam a feladási kódot és a címzett adatait, ez után már a saját adataimat is rá fogom írni :)

Új hozzászólás Aktív témák