Hirdetés
-
PROHARDVER!
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Én is jártam már így kétszer is. Egyszer amikor feladni akartam, nemrégiben pedig az átvett csomagom mellett volt egy másik csomag is
Szintén nem volt rájuk írva semmi. Az egyik be sem volt csomagolva, a másik pedig csak egy szatyorban ruhanemű...
Vagy fél órát telefonáltam az ügyintézővel első alkalommal, másodjára már csak mailben jeleztem nekik...
Nem is tudom hogy sikerül nekik ez. Főleg amikor már van ott egy csomag és még egyet beraknak mellé
Persze lehet szintén egy feladó magánszemély tette be az én csomagom mellé, de ezzel az erővel ki is veheti valaki ilyen esetben... -
^Clown
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
Hivatalosan magánszemélyként valóban nem kell ráírni a csomagra semmit, viszont erősen ajánlott ráírni a címzett és akár a feladó adatait is. Elmesélek egy kis szösszenetet: kb. 2 hete a X. kerületben (Family Center) adtam fel csomagot. Otthon szépen generáltam egy feladási kódot stb., ahogyan eddig is. Odamentem az automatához, bepötyögtem, kifizettem. Nyílik az ajtó, viszont akadt egy kis bibi: már volt benne egy csomag
Ó mondom ez f*sza. A csomagon nem volt se címzett, se feladó, se semmi. Hívom az ügyfélszolgálatot, azt mondja a hölgy (aki amúgy nagyon segítőkész volt), hogy hát igen, ez elő szokott fordulni (!!). Egyből kérdezte, hogy látok-e a csomagon bármi adatot (feladási kód stb.). A megoldás végül az lett, hogy a kinyílt fakkból az ott lévő csomagot kivetette velem, abba betettem a sajátomat, majd a "talált" csomagnak távolról kinyitott egy másik rekeszt.Summa summarum: én eddig is mindig ráírtam a feladási kódot és a címzett adatait, ez után már a saját adataimat is rá fogom írni

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze lehet szintén egy feladó magánszemély tette be az én csomagom mellé, de ezzel az erővel ki is veheti valaki ilyen esetben...
Ó mondom ez f*sza. A csomagon nem volt se címzett, se feladó, se semmi. Hívom az ügyfélszolgálatot, azt mondja a hölgy (aki amúgy nagyon segítőkész volt), hogy hát igen, ez elő szokott fordulni (!!). Egyből kérdezte, hogy látok-e a csomagon bármi adatot (feladási kód stb.). A megoldás végül az lett, hogy a kinyílt fakkból az ott lévő csomagot kivetette velem, abba betettem a sajátomat, majd a "talált" csomagnak távolról kinyitott egy másik rekeszt.