Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
floatr #28624 üzenetére
Nem feltétlen, de ha már az utolsó méterekig azt látom kiírva, hogy 1/2 vagyok, akkor legalább nyerhetnék néha... Na ilyen még nem volt láthatatlan ellen
Driftnél tényleg zavaró a sok füst mikor egyszerre megyünk sokan, de amúgy jó, tetszik, bár még csak pár futamot mentem.
Engem még az zavar, hogy Játszótéren (csapatkirály, zászlófutam..) jobb fent az eredményjelző kitakarja majdnem a fél képet... Most fejből nem tudom, hogy a 4-ben pontosan milyen volt, de ott nem volt ennyire zavaró. Legalább lenne valamennyire áttetsző.Egyébként ha már drift, azt hiszem, hogy az 5-ben is megtaláltam a kedvenc driftautómat (Trueno). Rögtön neki is álltam a driftzónáknak vele, egyből meglett mindegyik 3 csillagra (egyet kivéve, ahol négyszer futottam neki). Kár hogy csak 20 zóna van, még lett volna kedvem tolni.
Ha megmondjátok, hol tudom megnézni a már letöltött tuning megosztókódját, akkor megmutatom, hogy ki tudjátok ti is próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest