- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
wildrain
addikt
mert Massa csapattársa nem tud/nem akar pontokat rabolni tőle. Ez is hozzátartozik a lúzerséghez, kölcsönkenyér neki nem jár vissza.(Massának)
Honnan veszed ezt a marhaságot? A tegnapi futamon is ott loholt Hamilton mögött, amíg nem jött az SC, és valószínűleg meg is előzte volna.
Meg nem ártana olvasni a futam utáni nyilatkozatait, amiből egyértelműen kiderül, hogy lemondott a vb címről, és Massának fog segíteni."Tudom, hogy mi a csapat célja - meg akarják nyerni a világbajnokságot" - mondta Räikkönen, aki legutóbb 11 fordulóval ezelőtt, Barcelonában aratott győzelmet. - "Én is meg fogok próbálni futamokat nyerni, aztán meglátjuk, mi lesz. A világbajnoki küzdelemből már úgyis kiestem."
"...De nem szoktam meg, hogy bármit is feladjak, és mindent meg fogok tenni, hogy hozzásegítsem a csapatot a céljai eléréséhez."
Vagyis mindent belead, és ha Massát el kell engedni, akkor elengedi. Nem tudom, egyesek milyen alapon vonják kétségbe Raikkönen csapatjátékosi hajlamait, amikor soha nem volt példa rá, hogy kibaltázzon a csapattársával. Most sem fogja megtenni.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest