Hirdetés
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Objektívek topikja
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Detox_85
üzenetére
Hogy miért van Palik és Czollner Gyula lehúzása? Azért mert azt a fajta kárörvendő stílust személy szerint Én nem tudom elviselni. Eddig nem volt számomra gond, hogy elbogarásztak a mikrofon mögött (mert közvetítésnek nem nagyon nevezném amit csinálnak). Véber Gábor szerintem tavaly mikor Palikkal közvetített sokkal jobb volt (több információ is hagyta el a száját, nem csak: hovááááá tünt Montoya!!!:DDD)
Ahogyan lehúzzák a csapatokat a közvetítés során és magasztalnak olyanokat, akik negyed annyit nem tettek, mint a legkisebb pilota (gokart bajnokságot Én is nyerhetnék és sokan:DDD) bosszantó. A régi idők közvetítései sokkal jobban tetszettek Dávid Sándorral az élen.
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest